Πάτρα: Το διήμερο 1-2 Ιουλίου το Συμπόσιο Ποίησης του Πανεπιστημίου

στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο

Ο μακροχρόνιος θεσμός του Συμποσίου Ποίησης συνεχίζεται και φέτος την καθιερωμένη του ημερομηνία, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, 1-2/7/2017 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο.

Η θεματική του 36ου Συμποσίου Ποίησης είναι: «Ποίηση και Εκπαίδευση», και η Οργανωτική Επιτροπή καλεί τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν πραγματοποιήσει δραστηριότητες δημιουργικής γραφής στην ποίηση, να συμμετάσχουν παρουσιάζοντας έργα των μαθητών τους στη στρογγυλή τράπεζα που θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή το απόγευμα (2/7).

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρεί η Οργανωτική Επιτροπή τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών και στην «Ανοιχτή Συζήτηση για την Ποίηση», που θα ανοίξει τις εργασίες του Συμποσίου το πρωινό του Σαββάτου, 1ης Ιουλίου, καθώς και σε όλες τις συζητήσεις που θα πλαισιώσουν τις συνεδρίες. Αναλυτικά: http://www.poetrysymposium.gr.

 

Διαβάστε επίσης