Σταθερά διεκδικητικός και αγωνιστικός ο Δήμος Πατρέων - Στο πλευρό του Πελετίδη ο Δ. Κουτσούμπας, στηρίζει την πορεία κατά της ανεργίας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ

Επίσκεψη στο Δημαρχείο

Για την μεγάλη αγωνιστικότητα και διεκδικητικότητα του Δήμου Πατρέων σε σημαντικά θέματα απέναντι στην κυβέρνηση, εξήρε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, αλλά και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο της Πάτρας, εξέφρασε τη στήριξή του στην προσπάθεια που γίνεται αλλά ιδίως στη νέα μεγάλη κινητοποίηση κατά της ανεργίας που θα γίνει στις 24 Ιουνίου στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

19212969_681470745384713_1833053037_o.jpg

Καλωσορίζοντας ο κ. Πελετίδης τον Γ.Γ. στο Δημαρχείο αναφέρθηκε στις δράσεις που γίνονται για τη νεολαία, σημειώνοντας πως "δρούμε ενάντια στα ναρκωτικά για να μην είναι οι νέοι μας εξαρτούμενοι και διεκδικούμε θέσεις εργασίας για τη νεολαία μας".

Από την πλευρά του ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε μεταξύ άλλων: "Είναι πάντα μεγάλη μας χαρά να ερχόμαστε εδώ στην Πάτρα. Ξέρουμε πως είναι ένας Δήμος και ένα αγωνιστικό δημοτικό συμβούλιο που τηρεί τις αγωνιστικές του δεσμεύσεις, κάτι που δε συμβαίνει με άλλους δήμους. 

Διεκδικείτε απέναντι στην κεντρική εξουσία εκπροσωπώντας το λαό της Πάτρας και υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, υπαλλήλων, εργαζομένων, επιστημόνων, των γυναικών, της νεολαίας.

Είμαστε αλληλέγγυοι σε αυτόν τον αγώνα που κάνετε για να προβληθεί το ζήτημα της ανεργίας και με ενα πλαίσιο διεκδικήσεων προς την εκάστοτε κυβέρνηση για τους πολίτες".

Να σημειωθεί πως ο κ. Κουτσούμπας στις 6 μ.μ. θα παρευρεθεί και θα παρακολουθήσει τους αγώνες  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών –Γυναικών, που διεξάγονται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

19349335_413305352402927_704831453_o.jpg

 

Διαβάστε επίσης