Πάτρα: Γνωριμία του διευθυντή Καινοτομίας του Ομίλου ΟΤΕ με το τοπικό οικοσύστημα καινοτόμου επιχειρηματικότητας

στο Orange Grove Patras

Το οικοσύστημα Καινοτομίας που αναπτύσσεται στην Πάτρα και την ευρύτερη Δυτ. Ελλάδα έρχεται να γνωρίσει από κοντά ο διευθυντής ΙΤ Digitalization & Innovation του ομίλου ΟΤΕ, Γιάννης Παπίδης, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, στις 16:00, στο Orange Grove Patras που φιλοξενείται στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Παπίδης θα μιλήσει σχετικά με τις εξελίξεις της καινοτομίας και τεχνολογίας τόσο παγκόσμια όσο και σε σχέση με το όραμα του ομίλου ΟΤΕ. Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει γνωριμία και συζήτηση με το κοινό που θα παρακολουθήσει την εκδήλωση. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το ευρύ κοινό και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για φοιτητές, νέες επιχειρήσεις καινοτομίας, άτομα ή ομάδες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το χώρο της τεχνολογίας ή ευρύτερα της καινοτομίας, καθώς και άτομα που ενδιαφέρονται γενικότερα για τις προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας της καινοτομίας στην περιοχή.

 

Η ομιλία του κ. Παπίδη αποτελεί μία πρωτοβουλία του Orange Grove Patras σε συνεργασία με το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών. Νωρίτερα ο κ. Παπίδης, ο οποίος στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε τρεις start-up, θα συναντήσει, μεταξύ άλλων, τις start-up που συμμετέχουν στο πρόγραμμα στήριξης της νεανικής επιχειρηματικότητας του Orange Grove Patras και εκπροσώπους του Patras Smart Cities Innovation Hub.

Περισσότερες πληροφορίες: Orange Grove Patras, 6942941886, [email protected], www.facebook.com/orangegrovepatras

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ