Πάτρα: Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων για την επίθεση γυναίκας σε μαθητές και καθηγητές - "Στηρίζουμε τα παιδιά, τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς"

το θέμα ανέδειξε το tempo24.gr

Θέση για περιστατικό που συνέβη χθες σε λύκειο της Πάτρας και ανέδειξε με ρεπορτάζ του το tempo24.gr, παίρνει επίσημα η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Πατρέων. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

"Η Ένωση Συλλόγων Γονέων &Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων μετά το περιστατικό που έλαβε  χώρα  χθες   μέσα στην  Σχολική  κοινότητα  και συγκεκριμένα  σε  αύλειο   χώρο  Σχολείου  του Δήμου μας Καταδικάζουμε απερίφραστα  τις εν λόγω  ενέργειες της  ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΣ  η οποία έστειλε ακόμα και στο Νοσοκομείο μαθητές  και Καθηγητές με κακώσεις .

Στηρίζουμε τους μαθητές ,την Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς διότι έπραξαν τα δέοντα και διαχειρίστηκαν  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση που προέκυψε  .

Τέλος ως γονείς ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ από την Πολιτεία την  ΑΜΕΣΗ στελέχωση των Σχολείων  με καταρτισμένο  προσωπικό  φύλαξης, έτσι ώστε να αποφευχθούν  στο  μέλλον παρόμοιες ή και χειρότερες καταστάσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο περιστατικό σε Λύκειο της Πάτρας - Ψέκασε μαθητές με σπρέι πιπεριού - Καταγγέλει πως την μπουγέλωσαν και της πέταξαν κροτίδες

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το το tempo24.gr, το περιστατικό ξεκίνησε, όπως καταγγέλει μία γυναίκα, όταν ομάδα μαθητών εκτός του σχολείου που βρίσκεται στη γειτονιά της, την μπουγέλωσαν και στη συνέχεια της έριξαν στα πόδια κροτίδα. Λίγο αργότερα, η ίδια πήγε στο σχολικό συγκρότημα προκειμένου να τους ζητήσει το λόγο της επίθεσης. Όταν έφθασε εκεί, όπως υποστηρίζει η ίδια, αναγνώρισε από την παρέα τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, ενώ το τρίτο, ηλικίας 18 ετών. Εκεί λογομάχησαν έντονα και πάνω στον καβγά, έβγαλε από την τσάντα της ένα σπρέι, πιθανότατα πιπεριού, και ψέκασε στο πρόσωπο τα παιδιά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης