Πάτρα: Ο Γιώργος Κοτοπούλης για το νέο κανονισμό του Δήμου για τα τραπεζοκαθίσματα

Ικανοποίηση από το ΣΚΕΑΝΑ

Μετά από πολύμηνες διαβουλεύσεις και την καλή θέληση όλων των εμπλεκομένων φορέων (Δήμος Πατρέων, Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδος, Πυροσβεστικό Σώμα, Αστυνομία, ΕΚΑΒ, Υγειονομικό και Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας) η συνύπαρξη επετεύχθη, δηλώνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών εστιάσης και υγειονομικού ενδιαφέροντος Αχαΐας Γιώργος Κοτοπούλης, μετά το νέο  κανονισμό περί τραπεζοκαθισμάτων.

Με τους όρους της νέας κανονιστικής θα μπορούν να συνυπάρχουν στις πλατείες, τις στοές, τους πεζόδρομους και τα πεζοδρόμια, κάτοικοι, καταστηματάρχες, έμποροι, περαστικοί, άτομα με ειδικές ανάγκες, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικό Σώμα καθώς επίσης θα γνωρίζουν άπαντες τι είναι νόμιμο και τι παράνομο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν να γίνει πράξη η νέα κανονιστική και ευχόμαστε αυτή η συνεννόηση να συνεχιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρχισαν τα όργανα για τον κανονισμό περί τραπεζοκαθισμάτων- Διαμαρτύρονται για τις λωρίδες που "κόβουν" στη μέση τα μαγαζιά ενώ οι κάτοικοι στην Ηφαίστου "σιγοβράζουν"

Διαβάστε επίσης