Το κουίζ του Σφακιανάκη για τον Πολάκη

τι εγραψε σε αναρτηση του

Με ανάρτηση του στο Facebook απάντησε ο καρατομηθείς πρώην Διοικητής του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Ο κος Πολάκης ενημέρωνε τους ακόλουθούς του στο Facebook για τη σύλληψη του ανθρώπου που εκβίαζε με τηλεφωνικά μηνύματα, αυτόν και τη σύζυγό του, αφήνοντας υπονοούμενα για την προηγούμενη διοίκηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Η ανάρτησή του: «Πριν λιγο με ενημέρωσαν οτι συνελήφθη το τσογλανι που έστελνε απειλητικά τηλεφωνικά μηνυματα σε μενα και στη γυναίκα μου απο τον Αύγουστο και σε αλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απο τον οκτωβρη . Ενα ευχαριστω προς τους αξιωματικούς της Ασφαλειας Αττικης που το έκαναν.....και να θεωρήσω οτι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτο συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος .....».
 


Όμως άλλο είναι το Διαδίκτυο και άλλο τo… τηλέφωνο, σύμφωνα με τον Στρατηγό Σφακιανάκη, ο οποίος απάντησε στον κο Πολάκη με την εξής ανάρτηση:

“Quiz.. Η ανακάλυψη ποίου εκ των κάτωθι είναι το πεδίο ενασχόλησης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; Ο Σερ Τίμοθι Τζον Μπέρνερς Λι (Sir Timothy John Berners-Lee, 8 Ιουνίου 1955 είναι ο εφευρέτης του Παγκόσμιου Ιστού (World Wide Web), διευθυντής της κοινοπραξίας World Wide Web. Ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ (Alexander Graham Bell, 3 Μαρτίου 1847 – 2 Αυγούστου 1922) ήταν διαπρεπής Σκωτσέζος επιστήμονας, εφευρέτης και μηχανικός, ο οποίος θεωρείται ως εφευρέτης του πρώτου πρακτικού τηλεφώνου.
Η απάντηση ας δοθεί σε κάποιους ηλεκτρονικά αναλφάβητους παπαγάλους.!”

Διαβάστε επίσης