Θα επιστρέψει στο σχήμα με τον Σταμάτη Γονίδη o Νότης Σφακιανάκης;

23/01/2020 | 19:00

 

To πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή Πρωινό έκαναν μία αποκάλυψη σχετικά με το μουσικό σχήμα του Νότη Σφακιανάκη με τον Σταμάτη Γονίδη.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Νότης Σφακιανάνης ταλαιπωρείται από μια ίωση και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα δεν εμφανίστηκε στο σχήμα με τον Σταμάτη Γονίδη.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής είναι καλύτερα και θα επιστρέψει κανονικά αυτή την εβδομάδα.

«Υπάρχει ένα σχήμα το οποίο έχει καταταλαιπωρηθεί. Ο Νότης Σφακιανάκης θυμάστε πόσο καιρό έκανε να ξεκινήσει αυτό το σχήμα με τον Σταμάτη Γονίδη. Ξεκίνησε, αλλά την περασμένη εβδομάδα, Παρασκευή και Σάββατο, δεν εμφανίστηκε ο Νότης Σφακιανάκης, ήταν μόνο ο Σταμάτης Γονίδης. Το μαγαζί άνοιξε λόγω της μεγάλης επιτυχίας που έχει και των πολλών κρατήσεων. Ο Νότης Σφακιανάκης είχε ένα πρόβλημα υγείας και τον αντικατέστησε ο Χρήστος Χολίδης. Το θέμα είναι θα εμφανιστεί αύριο; Από ότι μαθαίνω, η κατάσταση της υγείας του σήμερα είναι πολύ καλή. Είχε μια ίωση που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της