Αχαΐα: Ισχυροί άνεμοι τα ξημερώματα - "Αγριεύει" και πάλι ο καιρός - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης της ΕΜΥ,  αναμένεται από το βράδυ της Δευτέρας από τα νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις και τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και πιθανόν τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Ειδικότερα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:

Το βράδυ της Δευτέρας, στα νησιά του Ιονίου, την Πελοπόννησο και πιθανόν στις παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.

Την Τρίτη, τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, ενώ μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην Πελοπόννησο (κυρίως στα παραθαλάσσια) και πιθανόν στην Αττική και την Κρήτη.

Κατά τόπους σε όλη την ανατολική νησιωτική χώρα.

Την Τετάρτη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες.

Στην Πάτρα σύμφωνα με το meteo.gr, αναμένεται να εκδηλωθούν ισχυροί άνεμοι από τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης έως τις 8 το πρωί.

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, θα είναι οι βροχές και καταιγίδες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 8 βαθμούς κελσίου. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται αργά το βράδυ της Τρίτης, όμως το άγριο σκηνικό του καιρού θα "επιστρέψει" την Τετάρτη και για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας.

Δείτε ΕΔΩ τον καιρό

Διαβάστε επίσης