Θερμό το χειροκρότημα στην πρώτη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

το απόγευμα της Τετάρτης

Στο Ειδικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τους μικρούς μαθητές του να χαίρονται την κάθε στιγμή αλλά και τη μεγάλη αγάπη του κόσμου που έσπευσε να γιορτάσει μαζί τους. 

Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν ο αντιδήμαρχος παιδείας του Δήμου δυμης και πρόεδρος του ΟΤΑΔ Άκης Μπαχράς, ο αντιπεριφερειάρχης υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης και οργανωτικός γραμματέας ΕΣΑμεΑ Χαροκόπος Αντώνης, περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Μαυρόγιαννης, ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πατρέων  και μέλος του συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Πάτρας Θεοδωρόπουλος Νικόλαος, ο διευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου Κάτω Αχαΐας Στέφανος Στεφανόπουλος, ο διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου Μανώλης Πομώνης.

Τον Μ. Πομώνη, το ειδικό δημοτικό σχολείο Κάτω Αχαιας καθώς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ειδικού σχολείου ευχαριστούν θερμά για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων προκειμένου να διεξαχθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Επίσης τη γιορτή τίμησαν εκπαιδευτικοί από το 2ο δημοτικό σχολείο κάτω Αχαΐας καθώς επίσης και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου, γονείς συγγενείς και φίλοι των μικρών παιδιών του ειδικού σχολείου.

 

Διαβάστε επίσης