Καιρός: Τσικνοπέμπτη όπως το 2004 με χιόνια; Νέο κύμα κακοκαιρίας την ερχόμενη εβδομάδα

12/02/2025 | 15:50

Ο καιρός συνεχίζει με χειμωνιάτικη «διάθεση». Οι χαμηλές θερμοκρασίες και το τσουχτερό κρύο καλά κρατούν με τους μετεωρολόγους να «βλέπουν» ένα νέο κύμα κακοκαιρίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Ενόψει δε της Τσικνοπέμπτης στις 20 Φεβρουαρίου πολλοί αναρωτιούνται τι καιρό θα έχει την ημέρα εκείνη.

Ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης παρουσιάζει σε ανάρτησή του στο Facebook ένα νέο σενάριο. Μάλιστα κάνει και μια αναδρομή στο παρελθόν για την Τσικνοπέμπτη του 2004, όποτε είχε χιονίσει μέχρι και στην Αθήνα.

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

«Ήταν Τσικνοπέμπτη του 2004 και συγκεκριμένα 12 Φεβρουαρίου του 2004, όταν ένα ισχυρό κύμα ψύχους και χιονιά, σάρωσε περιοχές της χώρας μας και από τα βόρεια. Έντονα επηρεάστηκε τότε και ο νομός Αττικής. Λέτε 21 χρόνια μετά να ζήσουμε κάτι ανάλογο;

Το παγκόσμιο μοντέλο μας «ΗΡΑΚΛΗΣ» εδώ και αρκετές ημέρες μας μεταφέρει αρκετά έντονα ένα ιδιαίτερα ψυχρό σενάριο για τη χώρα μας τη νέα εβδομάδα.

Η τάση αυτή διατηρείται και στα πρωινά στοιχεία που πήραμε πριν από λίγο και μάλιστα το μεταφέρει κοντά στην Τσικνοπέμπτη.

Παρακολουθούμε στενά αυτή την τάση και θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες με πιο φρέσκα και περισσότερο σταθερά δεδομένα. Προς το παρόν το κρατάμε σαν τάση».

 

ΠΗΓΗ

 

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)