Σκηνές φαρ ουέστ στις εκλογές του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων - Μπουνιές, κλωτσιές και δαγκωματιές έστειλαν άτομα στο νοσοκομείο - Αρπάχτηκαν για τα αποτελέσματα!

στη μέση ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα

Σκηνές φαρ ουέστ στις εκλογές του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας. Στελέχη του ΤΟΕΒ αμφισβήτησαν τα στοιχεία και άρχισε ο πόλεμος.

Μπουνιές, κλωτσιές και δαγκωματιές έστειλαν άκομη και στο νοσοκομείο άτομα που ενεπλάκησαν στον καβγά. 

Στην αίθουσα που φιλοξενούνε τις διαδικασίες έσπευσε η Αστυνομία ενώ στη μέση μπήκε για να χωρίσει τους ... θερμόαιμους και ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης . 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ και αντιδήμαρχος Χρήστος Παλαιολόγος σε δηλώσεις του για την διαδικασία είχε αναφερθεί στα πεπραγμένα της τετραετίας και στο δύσκολο έργο που πρέπει να συνεχιστεί. «Κάνουμε έναν αγώνα όλοι μαζί για το καλό των μελών μας, των αγροτών και των αρδευτών. Διετέλεσα πρόεδρος για τέσσερα χρόνια. Βρήκα πολλά προβλήματα στον οργανισμό και προσπάθησα για το καλύτερο για τα μέλη μου. Κατόρθωσα σε αυτή την περίοδο να μην τους λείψει το νερό, να περιορίσουμε την κατανάλωση ενέργειας και κάναμε ρυθμίσεις γιατί η ΔΕΗ έχει μεγάλους λογαριασμούς. Το κόστος του 1,9 εκατ. ευρώ δεν βγαίνει μέσα από τα ανταποδοτικά. Προσπαθούμε για το καλό όλων και ο προϋπολογισμός βγαίνει με τις παλιές οφειλές. Τα έξοδα είναι πολύ περισσότερα από τα ανταποδοτικά τέλη και δεν γίνεται. Κάνουμε μεγάλο αγώνα, υπάρχει ένταση με τα μέλη για να λειτουργήσει ο οργανισμός για το καλό όλων. Ζητήσαμε από όλους να έρθουν να κάνουν ρυθμίσεις. Σε ότι αφορά τα έργα χαλικοστρώσεις έγιναν μόνο σε περιπτώσεις ζημιών και δρόμους που είχαν κοπεί και δεν υπήρχε βατότητα. Καθαρισμούς κάνουμε με το δικό μας μηχάνημα και αν χρειαστεί και με συνεργάτη. Κάνουμε τα πάντα για να περιορίσουμε το κόστος. Καταφέραμε να μαζέψουμε και οφειλές από τους δύο δήμους για να καλύψουμε ανάγκες. Έχουμε φτάσει τον οργανισμό σε μια λειτουργική κατάσταση παρά τα χρέη και υπάρχει μια ισορροπία».

Οι κάλπες στήθηκαν στα κοινοτικά καταστήματα των χωριών που ανήκουν στον τομέα ευθύνης του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων: Δήμητρα, Καρδιακαύτι, Καβάσιλα, Νεοχώρι, Μυρσίνη, Στρούσι, Σταφιδόκαμπο, για το Βαρθολομιό και τα Καλύβια στο Δημαρχείο αρθολομιού, για την Ανδραβίδα στο Δημαρχείο Ανδραβίδας, για την Αρετή, το Κουρτέσι και το Καπελέτο στο κοινοτικό γραφείο ή το σχολείο Αρετής και τέλος για τα Λεχαινά στα γραφεία του ΤΟΕΒ. Να σημειώσουμε πως ο ΤΟΕΒ Μυρτουντίων είναι ο πιο μεγάλος στην Ηλεία και το τέταρτος μεγαλύτερος σε αριθμό μελών στην Ελλάδα. Έτσι οι εκλογές σε αυτή την περίπτωση αποκτούν βαρύνουσα σημασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ