Πινγκ- πονγκ: Χρυσό η Βασιλική Ηλιοπούλου, χάλκινο η Δέσποινα Μυτακίδου

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Με ρεκόρ συμμετοχών στα φετινά αναπτυξιακά της Αττικής, καλή οργάνωση και ωραία ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς-Άνω Λιοσίων, το 1ο ανοιχτό πρωτάθλημα της Α.Ε.Κ. για τις νεαρές ηλικίες. Συγκέντρωσε 191 αγόρια και κορίτσια (με 4 απουσίες της τελευταίας στιγμής)

Πήραν μέρος αθλητές κι αθλήτριες από την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Χανιά, τη Χαλκίδα, τη Φλώρινα, τη Χίο, την Έδεσσα, την Κορινθία, την Αλεξανδρούπολη και βέβαια την Αθήνα. Χωρίστηκαν σε 7 Νέους άνδρες, 32 εφήβους, 15 νεάνιδες, 42 παίδες, 31 κορασίδες, 39 παμπαίδες και 25 παγκορασίδες. Για την πολύωρη δράση των δύο ημερών χρησιμοποιήθηκαν 14 τραπέζια.

Οι αθλήτριες και οι αθλητές  των ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ πρωταγωνίστησαν για ακόμα μια φορά σε αγώνες της σειράς των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων 

Στη κατηγορία κορασίδων η  Βασιλική Ηλιοπούλου, ανέβηκε για δεύτερη φορά, στη φετινή σειρά των οπεν, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στον τελικό ξεπέρασε το εμπόδιο της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου με 3-0 σετ (11-7, 11-5, 13-11).Η Δέσποινα Μυτακίδου ανέβηκε για μια ακόμα φορά στο βάθρο για το χάλκινο μετάλλιο ενώ η νικήτρια των οπεν του Μετσόβου και της Βέροιας Αθηνά Λιβιεράτου κατέκτησε τη 5η θέση.

Στη κατηγορία των παίδων είχαμε καλή εμφάνιση από τους Παναγιώτη Αδριανό (6ος), Θέμη Αδριανό (8ος), Αλέξανδρο Μαργαρίτη (13ος) και Αλέξη Κωστακιώτη (19ος).
Συμμετείχαν επίσης η Μιχαέλα Ζιάκα στη κατηγορία κορασίδων, η Μαγδαληνή Ηλιοπούλου, που αγωνίζεται με ετήσια υποσχετική στην ΕΑ ΒΟΧΑΣ, 11η στη κατηγορία παγκορασίδων και ο Αργυρής Βασιλάγκος, που αγωνίζεται με ετήσια υποσχετική στον Φοίνικα 2010, στη κατηγορία των εφήβων.
Την αποστολή συνόδευσαν και κωουτσάρισαν στους αγώνες τα μέλη του προπονητικού επιτελείου των Φοινίκων Δημήτρης Ντεμίρης και Θανάσης Τσοκανάς. 
Πρέπει να τονισθεί οτι έχουν γίνει μέχρι στιγμής τα 7 από τα 13 οπεν της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με την Βασιλικη Ηλιοπούλου και την Αθηνά Λιβιεράτου να εχουν κερδισει απο 2. 
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ