Προμηθέας: Δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ

στο περιθώριο του αγώνα προσφορές φιλάθλων για φιλανθρωπικό σκοπό

Το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς δίνει σήμερα Σάββατο («Τόφαλος», 5μ.μ.), ο Προμηθέας, καθώς αγωνίζεται απέναντι στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Στο περιθώριο του σημερινού αγώνα θα γίνει η εκδήλωση «BASKET ΑΓΑΠΗΣ», με στόχο την στήριξη σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Οι προσφορές των φιλάθλων σε τρόφιμα μακράς διαρκείας θα δίνονται από τις 10π.μ. μέχρι το τέλος του αγώνα και αμέσως μετά τα είδη θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεως «Το Κελάρι της Αγάπης» και στην Τράπεζα Τροφίμων του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ).

Στο ημίχρονο του αγώνα ο 16χρονος παίκτης του Προμηθέα 2014, Χρυσόστομος Σανδραμάνης θα σουτάρει τρεις βολές και για κάθε εύστοχη βολή, ο μέγας χορηγός του πρωταθλήματος, STOIXIMAN.GR θα προσφέρει ποσό που θα διατεθεί στην αγορά τροφίμων.

Στη συνέχεια, ο Κίκι Κλαρκ του Προμηθέα και ο Απόλλωνας Τσόχλας του ΠΑΟΚ θα σουτάρουν από το κέντρο του γηπέδου και σε περίπτωση που ευστοχήσουν μια φορά το συνολικό ποσό θα διπλασιαστεί.
 

Διαβάστε επίσης