Νέο επεισόδιο στο σήριαλ Γεωργιάδη-Πολάκη: Ο υπουργός προσφεύγει στη δικαιοσύνη για «χρήματα σε φακέλους»

Προσφυγή στη δικαιοσύνη με αγωγή εναντίον του Παύλου Πολάκη προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αφορμή, σχόλιο του υπουργού Υγείας για την ανάρτηση του Κασσελάκη αναφορικά με τις πηγές χρηματοδότησης των κομμάτων και η επίθεση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, μετά το σχόλιο του Παύλου Πολάκη ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε χρήματα σε φακέλους, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis, ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη με αγωγή εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έδωσα ήδη εντολή στους δικηγόρους μου να καταθέσουν άμεσα και μήνυση και αγωγή κατά του @pavpol2222 θα λογοδοτήσει στο Δικαστήριο για όσα γράφει και λέει από εδώ και μπρος. Και ελπίζω να μην προσπαθήσει να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του και εξευτελιστεί!».

Αφορμή για την επίθεση Πολάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη στάθηκε σχόλιο του υπουργού Υγείας για την εκτενή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στην ίδια πλατφόρμα, αναφορικά με τις πηγές χρηματοδότησης των κομμάτων.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο κ. Κασσελάκης υπαινίσσεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επί ημερών Τσίπρα έπαιρνε «μαύρα χρήματα», με αποτέλεσμα να δεχτεί νέα πυρά από τον κ. Πολάκη.

«Ίσως το μεγαλύτερο καρφί προς τον προκάτοχό του @atsipras πέταξε σήμερα ο @skasselakis
Στ. Κασσελάκης: «Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα χρήματα»….δηλ ο προηγούμενος Σύριζα προφανώς έπαιρνε…αυτό μόλις είπε. Διότι αν ποτέ δεν έπαιρνε ο Σύριζα μαύρα χρήματα τότε θα έλεγε: «ο Σύριζα δεν παίρνει μαύρα» όχι «ο δικός μου Σύριζα δεν παίρνει μαύρα»…και του λένε γράφει «πάρε μαύρα και εσύ έτσι είναι στην Ελλάδα κλπ» ποιοι του το λένε; Προφανώς οι του κόμματος του διότι αυτό έκαναν πριν….έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη!

Σχολιάζοντας ο Παύλος Πολάκης την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας, γράφοντας:

«ΕΣΥ πάντως πήρες τουλάχιστον 2.200.000 σε βαλίτσα και δυο φακέλους!! Και σε αρχειοθέτησε ένας ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ, εισαγγελέας κατ’ όνομα, για «αδιευκρίνιστα ποσά».. Επειδή εσύ βρωμείς, δεν λερώνουν και οι άλλοι!!
Κατάλαβες λαδέμπορα;;;;».

https://www.newsit.gr/