Χωρίς νερό το κέντρο της πόλης - Δυσφορία στην εστίαση που περίμενε την Κυριακάτικη βόλτα των Πατρινών μετά την κακοκαιρία...

η δευαπ είχε προειδοποιήσει

Χωρίς νερό θα παραμένει σήμερα το κέντρο της Πάτρας σε αρκετά μεγάλη έκταση και για πολλές ώρες. Αυτό είχε ως συνέπεια να προκαλέσει δυσφορία στον κλάδο της εστίασης, που μετά την κακοκαιρία, περίμεναν να "ζεστάνουν" σήμερα τα ταμεία τους από τον ήλιο της Κυριακής!

Όπως πληροφοροείται το tempo24.gr από τους αναγνώστες του, στις περισσότερες καφετέριες του κέντρου δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι μηχανές χωρίς νερό. Σερβίρεται καφές βέβαια, αλλά μόνο φραπέ ή ελληνικός. Παρόλα αυτά, όσοι επιθυμούν να απολαύσουν έναν καπουτσίνο, εσπρέσο που δεν έχουν τη δυνατότητα στο σπίτι τους, μάλλον απογοητεύονται. Οι επαγγελματίες στην εστίαση, υποδέχθηκαν με ωραία διάθεση τον πρωινό ήλιο μετά τις τελευταίες καταιγίδες που "ερήμωσαν" την πόλη. Ωστόσο δεν είχαν υπολογίσει τη διακοπή νερού, για την οποία όμως η ΔΕΥΑΠ είχε ενημερώσει με σχετική ανακοίνωση από τις 10 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση είχε ως εξής: 

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 13-11-16 και από ώρα 8.00 έως 16.00  λόγω εργασιών στο κεντρικό δίκτυο μεταφοράς νερού επί των οδών Αγ. Νικολάου και Αλ. Υψηλάντου, στα πλαίσια του έργου: "Κατασκευή ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης πίεσης και τηλεελέγχου τηλεχειρισμού για τον έλεγχο των διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Πάτρας", θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού στο Κέντρο της Πόλεως.

Ενδεικτικά αναφέρεται η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:

 

1. Αγ. Σοφίας -Ακτογραμμή - Ελ. Βενιζέλου - Αγ. Τριάδος - Λόντου -Παπαδιαμαντοπούλου - Αγ.Νικολάου - Αλ. Υψηλάντου - Ζαίμη - Κορίνθου - Αγ. Σοφίας.

 

Συνιστάται να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.

Από την Υπηρεσία μας θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης.

Παρακαλούμε για την κατανόηση των συμπολιτών μας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ