Ντάνη Γιαννακοπούλου: Ξέσπασε - Μην ρωτάτε μια έγκυο 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει, έλεος, έγραψε

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου διανύει την τελευταία περίοδο της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα γίνει μητέρα, για πρώτη φορά.

Η ηθοποιός έχει μοιραστεί στο Instagram μερικές φωτογραφίες της με τη φουσκωμένη κοιλιά της, αλλά σε μία από τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις της, θέλησε να εκφράσει τον θυμό της με ερώτηση που δέχτηκε.

Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Μαΐου, η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγραψε σε story ότι: «Μην ρωτάτε μια έγκυο εννιά μηνών πόσα κιλά έχει πάρει. Κάπου έλεος. Ρωτήστε πως νιώθει για τον επικείμενο τοκετό».
Η ηθοποιός μίλησε για την εγκυμοσύνη της στο «I Love ΣουΚού», λίγο καιρό πριν και είχε πει αρχικά: «Είναι διαφορετικές οι αντοχές μου, αλλά απολαμβάνουμε όλοι μαζί το ότι δεν είμαι μόνη μου και κουβαλάω κι άλλο ένα ανθρωπάκι μέσα μου. Είμαι επί δύο κι είναι άλλη η συνθήκη. Έχω μπει στον 7ο μήνα, έχω πάρει περίπου 8 κιλά».
Στη συνέχεια, εξήγησε πώς έχει αντιμετωπιστεί η εγκυμοσύνη της σε σχέση με τον ρόλο της στη σειρά.

«Στον ρόλο μου, έχουν αλλάξει τα ρούχα, που είναι πιο φαρδιά και πιο μαύρα. Δεν έχει ενταχθεί η εγκυμοσύνη μου στο σενάριο. Δεν έχω κάποια ενημέρωση για το αν θα ενταχθεί. Είμαι εγώ, απλά έχω και μια κοιλίτσα, την οποία καλύπτουμε», εξήγησε.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου μίλησε επίσης, για τις επιπλοκές που αντιμετώπισε στην αρχή της εγκυμοσύνης της. «Το πρώτο τρίμηνο που είχα και κάποιες επιπλοκές, ήμουν πιο φοβισμένη και πιο προσεκτική. Προσπαθούσα να κάθομαι περισσότερο, να ξεκουράζομαι. Πρώτα το είπα στον βοηθό σκηνοθέτη μας, που είναι και φίλος μου από το σχολείο και μετά στην Πέμη Ζούνη. Πήρα πολλή αγάπη από όλους. Τον τελευταίο 1,5 μήνα έχω αρχίσει να νιώθω το μωρό να κλωτσάει», είπε κλείνοντας.

protothema.gr