Ο γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ βρέθηκε στο πιλοτήριο ενός μαχητικού - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κάθισε στη θέση του κυβερνήτη στο εμβληματικό Hawk

Ο γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον έκανε πράξη το όνειρο πολλών παιδιών και μάλιστα πριν καν κλείσει τα 3 του χρόνια! Ο πρίγκιπας Γεώργιος βρέθηκε σήμερα στο πιλοτήριο ενός μαχητικού αεροσκάφους υπό το άγρυπνο και συνάμα γεμάτο υπερηφάνεια βλέμμα του πατέρα του.

Ο Δούκας του Κέμπριτζ βοήθησε τον γιο του να καθίσει στη θέση του κυβερνήτη ενός «Hawk», του εμβληματικού αεριωθουμένου των «Κόκκινων Βελών», του ακροβατικού αεροπορικού σμήνους της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας (RAF), σε μια έκθεση της πολεμικής αεροπορίας στο Φέρφορντ στη νοτιοδυτική Βρετανία.

Φορώντας ειδικά ακουστικά, ο Γεώργιος, που θα γίνει 3 ετών την 22α Ιουλίου, επιβιβάστηκε επίσης σε ένα ελικόπτερο «Squirrel», με την συνοδεία της μητέρας του Κέιτ, ενώ ο πατέρας του Ουίλιαμ επέλεξε να καθίσει στο θάλαμο διακυβέρνησης.

«Όπως το ανέμενα, ο πρίγκιπας Γεώργιος εντυπωσιάστηκε λίγο από τον θόρυβο και το γεγονός ότι βρέθηκε στο εσωτερικό ενός ελικοπτέρου», δήλωσε ο υποσμηναγός Τζιμ Χόμπκιρκ που συνόδευσε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους.

Ο Γεώργιος ωστόσο έδειξε «πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον έλικα στην ουρά του ελικοπτέρου. Φαντάζομαι ότι ο δούκας του είχε μιλήσει ήδη για αυτό καθώς δεν σταμάταγε να επαναλαμβάνει: "έλικας"», πρόσθεσε ο υποσμηναγός.

Δείτε τις φωτογραφίες...

princegeorge8.jpg

spl1313822_017.jpg

spl1313822_015.jpg

princegeorge2.jpg

princegeorge4.jpg

princegeorge5.jpg

princegeorge6.jpg

princegeorge7.jpg

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ