Πάτρα: Μάρτυς μου ο Θεός! Θα το βλέπαμε ξανά! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

συγκλονιστικός ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης

Είναι αλήθεια ότι και αυτοί που αγαπούν πολύ το θέατρο, έχουν μια μικρή αναστολή μέσα τους όταν ακούν για μονόλογο. Τι συμβαίνει όμως, όταν στον μονόλογο συναντάς τον Ιωσήφ Ιωσηφίδη;

Παρακολουθήσαμε το Μάρτυ μου ο Θεός στην Πάτρα. Το έργο του Μάκη Τσίτα που έχει "σπάσει" τα ταμεία στην Αθήνα φιλοξενήθηκε στην πόλη μας για δύο ημέρες.  

Η ερμηνεία του Ιωσήφ ήταν συγκλονιστική. Κατάφερε να έχει μαζί του στη σκηνή όλους τους χαρακτήρες του έργου και ενώ παρακολουθούσαμε έναν μονόλογο, η σκηνή ήταν "πλούσια"! Όσοι Πατρινοί γνωρίζουν το ταλέντο του Ιωσηφίδη και είναι πολλοί αυτοί, κατανοούν απόλυτα την περιγραφή μας. 

Ο πρωταγωνιστής μας ταξίδεψε σε μια χώρα με αλήθεια στις εκφράσεις του και με τρομακτική μεταδοτικότητα. Ένα έργο χωρίς πολυτελή σκηνικά και κουστούμια, αλλά με μια μοναχική φιγούρα καθισμένη σε ένα παγκάκι. Τόσο μοναχική που κάνει ηχηρή εντύπωση. 

Ο Ιωσηφίδης μεταμορφώνεται αδιάκοπα, "τραγουδάει" και "ψέλνει" αλήθειες και ψέματα της ζωής που άλλοτε πληγώνουν και άλλοτε τον κάνουν να αναπολεί. Η κατάληξη του δραματικού μονολόγου; Η κατάληξη του Χρυσοβαλάντη; Ο κάθε θεατής την κουβαλά μέσα του... Η εξαιρετική σκηνοθεσία της παράστασης ανήκει στην Σοφία Καραγιάννη.

Ο γνωστός ηθοποιός, είχε την ευκαιρία να βρεθεί και με αγαπημένους φίλους του από την Πάτρα 

(από αριστερά, Νίκος Σύφαντος, Βίκυ Αθανασοπούλου, Γιώργος Λογαράς, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Τζίμης Πολίτης, Ιφιγένεια Κουτσουβά, ο Πατρινός ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης και ο Χρήστος Θάνος) 

Διαβάστε επίσης