Πρωταθλητές Ελλάδας η ομάδα ποδοσφαίρου του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας - Νίκησε το Λύκειο Ιεράπετρας στη Βέροια - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο σχολικό ομάδικό άθλημα

Το κύπελλο των Πρωταθλητών Ελλάδας στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κατέκτησε για πρώτη φορά η ομάδα του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας.

Νίκησε με σκορ 3-0 (ημ. 2-0) το Λύκειο Ιεράπετρας Κρήτης στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας. Ο Ηλίας Μαντάς νωρίς – νωρίς στο 4΄ με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ διαμορφώνοντας το 1-0.

Στην συνέχεια οι Πατρινοί μαθητές δεν επαναπαυτήκαν, δεν κλείστηκαν πίσω και με επιθετικές διαθέσεις κατάφεραν στο 30΄ με τον Ελευθέριο Μπαρλά με διαγώνιο σουτ πάλι μέσα από την περιοχή να κάνουν το 2-0,  που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο β΄ ημίχρονο σε παιχνίδι πραγματικό θρίλερ  οι μαθητές του Λυκείου Ιεράπετρας σφυροκοπούσαν για 20΄ λεπτά την εστία του 7ου ΕΠΑΛ και κατάφεραν νωρίς στις αρχές του β’ ημιχρόνου να κερδίσουν πέναλτι στο 43΄ αλλά αστόχησαν σουτάροντας άουτ.

Δεν σταμάτησαν εκεί με πολλά σουτ έξω και μέσα από την περιοχή προσπαθούσαν να ανατρέψουν την κατάσταση εις βάρος τους και στο 80΄ κέρδισαν και πάλι πέναλτι,  αλλά ο τερματοφύλακας  Διονύσιος  Βεντουρής για άλλη μια φορά απέκρουσε το πέναλτι κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Τέλος στο 83΄ σε αντεπίθεση και με πλασέ μέσα από  την μικρή περιοχή ο Νικόλαος Κόλιας έγραψε το 3-0 και κλείδωσε την νίκη και ταυτόχρονα και το σχολικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδος περιόδου 2015-16.

Η σύνθεση του 7ου ΕΠΑΛ ήταν: (Άγγελος Ροζής κόουτς): Διονύσιος  Βεντουρής,  Αλέξανδρος  Αθανασακόπουλος, Θεόδωρος  Μυλωνάς, Δημήτριος  Γιάννης, Ηλίας Μαντάς, Νικόλαος Κωνσταντακόπουλος, Παναγιώτης Μολφέτας, Νικόλαος  Κόλιας, Ηλίας Μητρόπουλος, Ελευθέριος Μπαρλάς,  Κωνσταντίνος  Μπαλτίκας.

Η δ/ντρια του σχολείου κ. Αντωνία Κουτρουμάνη και η γυμνάστρια του σχολείου κ. Βασιλική Βουκελάτου που ήταν απούσες από τον τελικό λόγο  ανειλημμένων υποχρεώσεων του σχολείου στην Ιταλία με το πρόγραμμα λαβύρινθος σε κοινή του δήλωση τόνισαν:

< Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την τεράστια επιτυχία που πραγματοποίησαν. Είμαστε  πολύ ευχαριστημένες για την επιτυχία τους και ταυτόχρονα πολύ λυπημένες που δεν μπορούσαμε να είμαστε δίπλα τους λόγω των παράλληλων εκδηλώσεων του σχολείου μας για να πανηγυρίσουμε μαζί τους. Εκ μέρους όλης της σχολικής κοινότητας του 7ουΕΠΑΛ Πάτρας και των συμμαθητών – τριων τους  εκφράζουμε και δημοσίως τα συγχαρητήρια μας και  τους  ευχόμαστε  και σε ανώτερα >.

Ο υποδ/ντης του σχολείου που ήταν παρών στους αγώνες της Βέροιας δήλωσε:

< Δεν είχα ξανά βιώσει τέτοια συναισθήματα δια μέσου του αθλητισμού. Είμαι πολύ χαρούμενος  για τους μαθητές του σχολείου μας και όχι μόνον ένα μπράβο αλλά χίλια τους αξίζουν για αυτό που κατάφεραν με το σχολείο μας και με την αξία τους. Συγχαρητήρια >.

Η αρχηγός της αποστολής της πόλης μας και υπεύθυνη του γραφείου φυσ. αγωγής Ν. Αχαΐας κ. Γεωργία Μητρογιάννη δήλωσε:

< Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο σχολείο τους. Έδωσαν στην Βέροια δύο πολύ δύσκολους αγώνες σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το Λύκειο Αρναίας κατέκτησε την τρίτη θέση. Τα παιδιά ήταν άψογα σε όλες τους τις εκδηλώσεις και συνεργαστήκαμε  τέλεια σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Τους ευχαριστώ για τις συγκινήσεις που μου έδωσαν και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία στην ζωή τους >.

Ο εκπρόσωπος του γραφείου φυσ.  φυσ. αγωγής Ν. Αχαΐας κ. Τάκης Αντωνόπουλος δήλωσε:

< Υποκλίνομαι στην ποδοσφαιρική αξία και το ήθος των μαθητών του 7ουΕΠΑΛ Πάτρας και εύχομαι οι ποδοσφαιρικές ομάδες της περιοχής μας να εκμεταλλευτούν τις ποδοσφαιρικές αξίες των μαθητών. Συγχαρητήρια στους μαθητές και στο σχολείο >.

Ο γυμναστής κ. Άγγελος Ροζής που κλήθηκε να κοουτσάρει από την υπηρεσία του το 7ο ΕΠΑΛ λόγω  ανειλημμένων υποχρεώσεων της γυμνάστριας του σχολείου κας Βάσως  Βουκελάτου  δήλωσε:

< Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές/ποδοσφαιριστές και στον σύλλογο διδασκόντων του  σχολείου και  στην γυμνάστρια  κ. Βάσω Βουκελάτου. Είμαι ευτυχής που μου δόθηκε η ευκαιρία ως μέλος της ΟΕΣΑ να βιώσω τέτοιες καταστάσεις και ευχαριστώ το σχολείο μου 16 δημ. σχολείο Πάτρας για την διευκόλυνση. Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές των παιδιών και τις ομάδες  που αγωνίζονται και καλλιεργούν τις  ηλικιακές κατηγορίες ποδοσφαίρου στην Πάτρα >.

Το παρόν στον τελικό έδωσε και ο Αχαιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντρέας Ριζούλης,  ο οποίος δήλωσε:

< Ως μέλος της σχολικής κοινότητας της Πάτρας (δάσκαλος στο επάγγελμα) ήταν χρέος μου να παρευρεθώ και να στηρίξω με την παρουσία μου στις κερκίδες την προσπάθεια των μαθητών της πόλης μας. Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές/ποδοσφαιριστές  και στην σχολική κοινότητα  του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας για την μεγάλη επιτυχία που πραγματοποίησαν >.

-          Το παρών στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας έδωσαν αρκετοί γονείς των μαθητών/ποδοσφαιριστών του 7ου ΕΠΑΛ, καθηγητές και συμμαθητές των παιδιών που ταξίδεψαν αυθημερόν στην πόλη της Βέροιας.

Η σύνθεση του 7ου ΕΠΑΛ ήταν: (Άγγελος Ροζής κόουτς): Διονύσιος  Βεντουρής ( 85΄ Γεώργιος Κωστογιαννόπουλος),  Αλέξανδρος  Αθανασακόπουλος ( 80΄  Ανδρέας Τζαβάρας), Θεόδωρος  Μυλωνάς, Δημήτριος  Γιάννης, Ηλίας Μαντάς, Νικόλαος Κωνσταντακόπουλος, Παναγιώτης Μολφέτας, Νικόλαος  Κόλιας, Ηλίας Μητρόπουλος, Ελευθέριος Μπαρλάς,  Κωνσταντίνος  Μπαλτίκας ( 86΄  Παρασκευάς Κονταρής).

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

20160420_144010.jpg

20160420_144136.jpg

20160420_152335.jpg

20160420_154751.jpg

20160420_154843.jpg

20160420_154910.jpg

20160420_154919.jpg

20160420_154952.jpg

20160420_154958.jpg

20160420_154958_0.jpg

20160420_151241.jpg

20160420_134351.jpg

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ