Μαχαίρωσε τον φίλο της στην καρδιά επειδή χάζευε στο Facebook

η 23χρονη Terri-Marie Palmer

Τουλάχιστον 12 χρόνια φυλακή θα εκτίσει η 23χρονη Terri-Marie Palmer για τη δολοφονία του φίλου της. Λίγο πριν το σοκαριστικό έγκλημα έγραφε στα social media ότι δεν της έδινε σημασία όταν έμπαινε στο Facebook.

"Με εκνευρίζει που ασχολείται με το Facebook και δεν μου δίνει σημασία όταν του μιλάω" είχε γράψει χαρακτηριστικά. Στιγμές αργότερα η νεαρή κομμώτρια τον μαχαίρωσε στην καρδιά του ενώ ο Damon Searson διάβαζε τα μηνύματά του. Όταν τηλεφώνησε στις αρχές ισχυρίστηκε πως ο 24χρονος μαχαίρωσε κατά λάθος τον εαυτό του ενώ έπαιζαν στο τροχόσπιτο που ζούσαν στο Lancashire.

Η 23χρονη καταδικάστηκε σε ισόβια για την άγρια δολοφονία, με τις πληροφορίες να θέλουν το ζευγάρι να είχε πολλά προβλήματα. Λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του, ο 24χρονος είχε αγοράσει καινούριο κινητό που χρησιμοποιούσε για να ποστάρει τόπλες selfies στο Facebook. Οι δύο νέοι είχαν γνωριστεί στο κομμωτήριο της Terri-Marie Palmer "Costa Del Sol" όπου είχε πάει ο 24χρονος.

Παρά τους καβγάδες τους, αποφάσισαν να ζήσουν μαζί τον Ιούλιο του 2015. Λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία τσακώνονταν μέσω μηνυμάτων με την 23χρονη να του λέει πως είναι "τόσο θυμωμένη και πληγωμένη που πραγματικά θέλω να σε μαχαιρώσω". Τη νύχτα της δολοφονίας του στις 13 Αυγούστου η 23χρονη παραπονιόταν σε φίλους της στο Facebook επειδή χάζευε και έκανε καινούριους φίλους στο Facebook.

Στο δικαστήριο ισχυρίστηκε πως πλήρωνε το ενοίκιο ενώ ο 24χρονος ξόδευε χρήματα σε smartphone και ψώνια. Επέμεινε μάλιστα πως σκόπευε να τον αφήσει και να γυρίσει σπίτι με τη μητέρα της. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας, ένας γείτονας άκουσε το ζευγάρι να τσακώνεται. Ξαφνική η 23χρονη του χτύπησε την πόρτα σε κατάσταση πανικού.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ