Στο Μιχόι ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

συνοδευόμενος από μέλη της Δημοτικής Αρχής

Την Τοπική Κοινότητα Μιχοΐου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας   κ. Χρήστος Νικολάου, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, συνοδευόμενος από τον κ. Βασίλειο Γκοτσόπουλο  πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,  τον κ. Άγγελο Διακάτο βοηθό δημάρχου Λαρίσου, τον κ. Νικόλαο  Οικονομόπουλο βοηθό δημάρχου σε θέματα πρασίνου, τους αντιδημάρχους κ.κ. Αθανάσιο Ραυτακόπουλο & Χρήστο Σκάγια, τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Σπυρίδωνα Τραχάνη, τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ κ. Ξενοφώντα Μπαχρά και τον κ. Σπύρο Δημόπουλο υπεύθυνο για ζητήματα λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α.       

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μιχοΐου κ. Θεοφάνης Τζαμάκος καλωσόρισε τόσο το Δήμαρχο όσο και τα μέλη  της Δημοτικής Αρχής και έδωσε τον  λόγο στους παριστάμενους κατοίκους  οι οποίοι  αναφέρθηκαν στα υφιστάμενα προβλήματα της αγροτικής οδοποιίας καθώς και στα προβλήματα της ύδρευσης που παρατηρούνται την καλοκαιρινή περίοδο, τονίζοντας όμως ιδιαίτερα τις σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο χωριό τόσο στον τομέα του ηλεκτροφωτισμού όσο και στους αγροτικούς δρόμους.                     

20160219_204106.jpg

Ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής : «Συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε όλα τα χωριά του Δήμου μας  βρισκόμαστε  απόψε στο Μιχόι. Και λέω βρισκόμαστε γιατί όπως βλέπετε με συνοδεύουν οι τοπικοί αντιδήμαρχοι καθώς και οι αντιδήμαρχοι που διαχειρίζονται την καθημερινότητα. Είμαστε  απόψε εδώ και από κοινού διαπιστώνουμε, ότι έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις και βελτιώσεις σε χρόνια προβλήματα που ταλάνιζαν το χωριό. Παράλληλα περιμένουμε – ύστερα από την  θετική απόφαση του Υπουργείο Εθνικής Αμύνης – και το σώμα της ΜΟΜΑ  ώστε να συμβάλει για να τελειώνουμε μια και καλή με το ζήτημα τις βελτίωσης των αγροτικών δρόμων. Όμως αυτό που ζητώ από τον πρόεδρο του χωριού, εσάς και κατ’ επέκταση απ’ όλους τους  χωριανούς είναι η σωστή χρήση που πρέπει να γίνεται στο νερό καθώς και η συνέπεια που πρέπει να έχουμε ως προς τις οικονομικές μας υποχρεώσεις. Είναι αδιανόητο να μένουν λογαριασμοί ύδρευσης για χρόνια σε εκκρεμότητα και να ζητούμε νερό από την Δημοτική Αρχή. Ειλικρινά σας παρακαλώ φροντίστε  όλοι για να έχουμε νερό για όλους…..»

Μετά την συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου ακολούθησε επίσκεψη στα καφενεία του χωριού όπου συνεχίστηκε η συζήτηση.  

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ