Άλμα στην 7η θέση για Παναιτωλικό, 1-0 στη Βέροια

το χρονικό του αγώνα

Ο Παναιτωλικός «απέδρασε» με νίκη από τη Βέροια απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας, της οποίας επικράτησε 1-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και βελτίωσε σημαντικά τη θέση του στην κατάταξη, καθώς με 23 βαθμούς πια έφτασε τον Λεβαδειακό στην 7η θέση, ενώ η «βασίλισσα του βορρά» παρέμεινε στους 19 και τη 13η θέση.

Ύστερα από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με αναπάντεχο τρόπο: στο 12΄ και ύστερα από ολέθριο αμυντικό σφάλμα στην άμυνα της Βέροιας, ο Γιαννούλης αντί να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι την έστρωσε στον Βιγιαφάνιες, που πλάσαρε τον Καντιμοίρη για το 0-1.

Στο 23΄ η Βέροια έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει , καθώς το σουτ του Όστοϊτς  απέκρουσε σωτήρια με το πόδι ο Κυριακίδης (!),  στην πρώτη και τελευταία πραγματικά καλή στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 65΄ ο Ρουσκουγιέδα «πάτησε» στον Κάπελ, ο οποίος πλάσαρε πάνω στον Καντιμοίρη, που απέκρουσε και το σουτ του Ουάρντα στο 70΄. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση προς τους Αγρινιώτες και είχαν καλές ευκαιρίες.

Στο 76΄ ο Κυριακίδης έκανε την απόκρουση του αγώνα, όταν «απογειώθηκε» για να αποκρούσει το σουτ του Άρτσε στην πρώτη τελική της Βέροιας στο δεύτερο ημίχρονο (!), ενώ στο 78΄ ο Μύγας αντί να διώξει «έστρωσε» στον Άρτσε, αλλά πρόλαβε να τον κοντράρει πριν εκείνος «εκτελέσει» τον Κυριακίδη

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ