Ευρωεκλογές 2024: Ο Νίκος Παπαδημάτος Πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Ν.Δ. στην Αχαΐα

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής:

Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για τη δύσκολη αναμέτρηση των Ευρωεκλογών στην Αχαΐα.

Πρόκειται για τον πρώην Βουλευτή Νίκο Παπαδημάτο ο οποίος συνδέει το όνομά του με τα 50 χρόνια της λαμπρής ιστορίας της Νέας Δημοκρατίας.

Μέλος του πρώτου εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ το 1974, ιδρυτής της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, πρώην Βουλευτής είναι μερικοί από τους σταθμούς της πενηντάχρονης πορείας του εμβληματικού στελέχους μας και η πρόταση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη προς την κεντρική διοίκηση και τη γραμματεία οργανωτικού έτυχε εντυπωσιακής αποδοχής και από αύριο Μεγ. Δευτέρα ο κ. Νίκος Παπαδημάτος αναλαμβάνει επικεφαλής του εκλογικού αγώνα.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα μέλη της επιτροπής που μαζί με τους Βουλευτές, τους Πολιτευτές, τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., τους Τομεάρχες και τους εθελοντές ξεκινούν τη συναρπαστική εκλογική προσπάθεια των Ευρωεκλογών.

Όλοι μαζί με αποφασιστικότητα θα απευθυνθούμε σε όλους τους πολίτες της Αχαΐας, παρουσιάζοντας τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου και το όραμα της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρώπη.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε και έχτισε βήμα βήμα και πάλι της αξιοπιστία της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Με εκδηλώσεις διαλόγου, επισκέψεις, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, ανοιχτές συζητήσεις θα εξηγήσουμε τη σημασία των Ευρωεκλογών και θα πούμε στον κόσμο γιατί είναι πολύ σημαντικό η Νέα Δημοκρατία να είναι ισχυρή.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ