Συναυλία jazz στο Θέατρο Αγορά

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου

Οι σειρές jazz συναυλιών στο θέατρο ΑΓΟΡΑ υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του πιανίστα και συνθέτη Γεώργιου Τσώλη, συνεχίζονται με μια σειρά συναυλιών που φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς της διεθνούς κοινότητας της Jazz, και να φέρει το κοινό της Πάτρας ποιο κοντά σε αυτό το είδος μουσικού ιδιώματος. 

Στη δεύτερη συναυλία της σειράς αυτής, ο Πιανίστας Γεώργιος Τσώλης συμπράττει με δύο καταξιωμένους μουσικούς της jazz, τον κοντραμπασσίστα Γιώργο Ρούλο και τον πολύ έμπειρο τρομπετίστα μέλους της big band του δήμου Αθηναίων Μάνο Θεοδοσάκη. 

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, οι τρεις μουσικοί θα προσφέρουν μία βραδιά main stream jazz και θα φέρουν το κοινό κοντά στην παράδοση αυτής της μουσικής ο κάθε ένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Θα ακουστούν συνθέσεις από το κλασσικό ρεπετρόριο της jazz της εποχής της bebop και απο το American song book. Συνθέσεις του Cole porter όπως και originals του Charlie Parker, thelonius monk και άλλων θρυλικών μουσικών της jazz , θα φέρουν το κοινό πίσω στην χρυσή εποχή των δεκαετιών του 40, 50 και 60. 

Με ανυπομονησία οι 3 μουσικοί θα χαρούν να συναντήσουν το μουσικόφιλο κοινό της Πάτρας και να μοιραστούν σε την αγάπη τους για την μουσική. 

Το Jazz Us φιλοδοξεί να γίνει καλλιτεχνικός πόλος έλξης και το event που θα εντάξει την πόλη της Πάτρας στον χάρτη της jazz.

Κρατήσεις θέσεων : στο ταμείο του θεάτρου μία ώρα πριν την παράσταση, στο www.facebook\theatroagora, ή οποιαδήποτε ώρα στο κινητό 6973-401013. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ