Θανάσης Βισκαδουράκης: “Είχα τις επιφυλάξεις μου αλλά τον συγχώρησα μετά από τόσα χρόνια”

“Τώρα τον κατανοώ 100%” εξηγεί ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Με αφορμή την διπλή θεατρική του παρουσία αυτή τη σεζόν, ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «I love Σου Κου» όπου και συνομίλησε με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε με τρυφερότητα για τον αείμνηστο πατέρα και τις τελευταίες του στιγμές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης δήλωσε πως «ο πατέρας μου αναγκάστηκε να με βάλει στο ορφανοτροφείο γιατί είχε φύγει η μητέρα μου και δεν μπορούσε να μας μεγαλώσει. Τώρα τον κατανοώ 100%. Είχα τις επιφυλάξεις μου αλλά τον συγχώρησα μετά από τόσα χρόνια και είμαι χαρούμενος που, πριν πεθάνει, νομίζω πως είμαι το μόνο παιδί στο οποίο ζήτησε συγγνώμη. Όταν ήταν δηλαδή να φύγει, ήταν η διερμηνέας της ΕΡΤ και μου είπε πως «θέλει να σου πει κάτι ο μπαμπάς σου». Και μου ζητάει συγγνώμη την ώρα του φορείου. Τον κοιτάζω έτσι και τα χάνω».

«Δεν περίμενα ότι φεύγοντας θα μου πει συγγνώμη, Δεν το περίμενα. Αλλά και αυτόν, τώρα, τον δικαιολογώ. Για σκεφτείτε πέντε παιδιά, από τα οποία εγώ ήμουν ο μικρότερος, τα δύο ήταν κωφά και οι τρεις ακούοντες, Εγώ ήμουν το πέμπτο παιδί, το πιο κοντό και το τελευταίο».

«Μπορεί να μην βρήκε τότε  και βοήθεια από τους διπλανούς του. Εγώ άκουγα τα χειρότερα από τους γύρω για τον πατέρα μου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ