Χ. Τσίτσικας για νέο Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών: Θετική εξέλιξη, ξεπερνιούνται οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις

Την ικανοποίησή του για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Πατρών, εκφράζει με δηλώσεις του στο tempo24 ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Χάρης Τσίτσικας.

Νωρίτερα, το tempo24 είχε γράψει (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ότι η συμμαχία ΕΚΤΕΡ-ΕΡΕΤΒΟ-ΤΕΝΑ ήταν τελικά αυτή που έδωσε προσφορά για την ανάληψη της σύμβασης για το έργο που περιλαμβάνει 5 νέα αστυνομικά μέγαρα με ΣΔΙΤ, μεταξύ αυτών και της Πάτρας, σε έκταση του ΚΕΤΧ, με αναθέτουσα Αρχή την ΚΤΥΠ Α.Ε. Σύμφωνα με εκτιμήσεις και εκτός απροόπτου, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024 θα εγκατασταθεί ο εργολάβος και δεν αναμένονται ενστάσεις από τη στιγμή που μία είναι η εταιρεία που έδωσε προσφορά.

Ο κ. Τσίτσικας αναφέρει:

"Η εξέλιξη αυτή μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς το τελευταίο διάστημα χρειάστηκε να παρέμβει η Ένωσή μας προκειμένου να ξεπεραστούν κάποιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις. Η είδηση ότι πιθανόν στο πρώτο τρίμηνο του 2024 θα εγκατασταθεί ο εργολάβος, είναι για εμάς πολύ σημαντικό. Το Μέγαρο και οι ακούσιες νοσηλείες είναι τα κυρίαρχα θέματα που θα διεκδικήσουμε σε τοπικό επίπεδο για το νέο έτος".

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ