Κοινο_Τοπία: "Ανταλλάσουμε ευχές στο στέκι μας, στηρίζουμε την αξιοπρεπή διαβίωση συμπολιτών μας"

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, προπαραμονή των Χριστουγέννων σας περιμένουμε 11-2μμ για ανταλλαγή ευχών στο στέκι της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης & Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr, Καραϊσκάκη 153 μεταξύ Πατρέως και Γεροκωστοπούλου.

Κερνάμε καφέ, χειροποίητα μελομακάρονα και κουραμπιέδες και μαθαίνετε για τις μελλοντικές δράσεις μας από πρώτο χέρι …

Κατά την επίσκεψή σας στο στέκι μπορείτε να προμηθευτείτε και εορταστικούς λαχνούς της οργάνωσης με μόνο ένα 1€ έκαστο που στόχο έχουν να στηρίξουν τις ανθρωπιστικές δράσεις της Κοινο_Τοπίας. Συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τη συμπαράστασή μας για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Το πρώτο και ακριβότερο δώρο μια πλεκτή χειροποίητη τσάντα προσφορά της Χριστίνας Μαυροπούλου στελέχους της Κοινο_Τοπίας αξίας άνω των 100€ που ανήκει στην κατηγορία των γυναικείων αξεσουάρ που βρίσκονται τώρα στη μόδα και στις προθήκες καταστημάτων ένδυσης.

Και όπως αναφέρει η ίδια στην πολλή ενδιαφέρουσα σελίδα της στο https://www.instagram.com/p/BfF02N3hEes/?fbclid=IwAR1URRVeivwHS5jwpsE04-... υφάσματα, νήματα, κλωστές, χρώματα και υφές, φαντασία και μεράκι ! Τα υλικά μας για τη δημιουργία χειροποίητων τσαντών για κάθε γούστο !

Αλλά και πολλά άλλα δώρα όπως χειροποίητοι νάνοι από κολοκύθα δια χειρός Μαρίας Σκούταρη, διακοσμητικά decoupage από τη Γεωργία Μαντέλη κ.α.

Παράλληλα στο χώρο λειτουργεί και το παζάρι με εκατοντάδες βιβλία όλων των ειδών (ιστορίας, γεωγραφίας, λαογραφίας, ψυχολογίας, κοινωνιολογίας, φιλοσοφίας, αρχιτεκτονικής, παιδαγωγικά, εικαστικά, συλλογές μουσείων, ποίησης, λογοτεχνίας, οικολογίας, διατροφής, παιδικά, για την Πάτρα, ταξιδιωτικά κ.α. τους νάνους (φιλοτεχνη μενες κολοκύθες), χειροποίητα αντικείμενα decoupage, έργα τέχνης από πηλό, κοσμήματα, χειροποίητα γλυκίσματα, αντικείμενα και κοσμήματα χειροποίητα από τη φυλή των Καλάς, έργα παραδοσιακής τέχνης από Πακιστάν, Κολομβία και Περού, cd και dvd, κονκάρδες, διακοσμητικά, ενθύμια Πολιτιστικής 2006, πίνακες ζωγραφικής, γκραβούρες κ.α.

Η γραμματεία της Κοινο_Τοπίας λειτουργεί Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 11-2μμ και Πέμπτη, Παρασκευή 7-9μμ τηλ. 2610.622250. Για την εορταστική περίοδο θα παραμείνει κλειστή από Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου – Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης για την εορταστική περίοδο 2610.277171

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ