Συνδικαλιστική Δημοκρατική Ενωτική Συμμαχία: "Άκυρες οι εκλογές του 2018 στο Ε.Κ. Πάτρας"

Σε ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Δημοκρατικής Ενωτικής Συμμαχίας, αναφέρονται τα εξής:

Μετά από 5,5 χρόνια εκκρεμοδικίας κατά τη διάρκεια των οποίων η παθογένεια της αργής απονομής δικαιοσύνης λειτούργησε ως επιβράβευση της αυθαιρεσίας, ευνοούμενη από την παρούσα κάλπικη διαίρεση του ΕΚ με διάφορα τεχνάσματα και τερτίπια, εκδόθηκε τελικά η υπ’ αριθμόν 524/2023 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Πατρών που αναγνώρισε με ισχύ δεδικασμένου την απόλυτη ακυρότητα των αρχαιρεσιών μηνός Ιουνίου 2018 για την ανάδειξη ΔΣ, με την αιτιολογία ότι έγιναν κατά παράβαση του Νόμου και με περιφρόνηση των δικαστικών αποφάσεων και προσωρινών διαταγών.

Τα ψέματα τελείωσαν. Αυτοί που συμμετέχουν στην παρούσα κάλπικη διοίκηση, οι οποίοι ενεργώντας ψευδεπίγραφα στο όνομα της εργατικής τάξης της πόλης μας, αμαύρωσαν την ιστορία του Ε.Κ. Πάτρας και παραβίασαν την αρχή δημοκρατικής λειτουργίας του, αποκλείοντας αυθαίρετα συνδυασμούς, παρατάξεις και υποψηφίους από τις εκλογές ετών 2018 και 2021, δεν έχουν πλέον κανένα άλλοθι.

Άμεσα πρέπει να υποβάλουν την παραίτησή τους, ώστε να οδηγηθεί το Ε.Κ. Πάτρας σε νέες Ελεύθερες και Δημοκρατικές εκλογές, αφού η παρούσα διοίκηση στερείται κάθε Νομικής, Ηθικής και Πολιτικής νομιμοποίησης. Τυχόν εμμονή της ηθικά και πολιτικά έκπτωτης διοίκησης, στη συνέχιση της παρανομίας για τη διατήρηση αυτών που την απαρτίζουν, στα αξιώματα που κατέλαβαν, αξίζει μόνο την περιφρόνηση του κόσμου της εργασίας και την οριστική πολιτική καταδίκη της.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ