Πειραιάς: Προφυλακίστηκε ο 68χρονος που σκότωσε τον 39χρονο - "Ηταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου"

Δήλωσε μετανιωμένος

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 68χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά την περασμένη Παρασκευή (15.09.23).

«Έχω μετανιώσει. Ζητάω ειλικρινά συγνώμη, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Και για αυτό επιθυμώ την τιμωρία μου», φέρεται να δήλωσε ο 68χρονος δολοφόνος του 39χρονου στον Πειραιά ενώπιον της Ανακρίτριας η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. 

Υπενθυμίζεται ότι η στυγερή δολοφονία έγινε, όταν ύστερα από καβγά μεταξύ δράστη και θύματος, ο ηλικιωμένος επέστρεψε στον πάρκινγκ, όπου εργαζόταν ο 39χρονος και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα του, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. 

«Ο αδελφός μου δεν μας είχε πει ποτέ τίποτα για αυτόν τον άνδρα. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο τύπος που παρίστανε τον «Ράμπο». Δούλευε πέντε χρόνια σε αυτό το πάρκινγκ ο αδελφός μου. Στη γειτονιά ήταν πολύ αγαπητός», είχε δηλώσει ο αδερφός του θύματος.

«Μάθαμε αργότερα πως ο δολοφόνος του αδελφού μου τα είχε βάλει με όλη τη γειτονιά. Τι να ζητήσουμε σαν οικογένεια; Χάθηκε έτσι ένας νέος άνθρωπος με τρία μικρά παιδιά. Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Περιμένουμε ακόμα να κηδέψουμε τον αδελφό μου».

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ