Ο Παράδεισος των Κυριών: Όσα μάθαμε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς

 

Η σειρά του ALPHA θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με καταιγιστικές εξελίξεις

Θεωρήθηκε μία από τις μεγάλες παραγωγές μυθοπλασίας της σεζόν και κέρδισε το κοινό. «Ο Παράδεισος των Κυριών» ήταν η καθημερινή συντροφιά των τηλεθεατών, στη ζώνη των 20.00, με τα ποσοστά τηλεθέασης να «χτυπούν κόκκινο».

Τη διασκευή σεναρίου υπέγραψε η Δήμητρα Τσόλκα με μία ομάδα σεναριογράφων και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη. Η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου και οι εξελίξεις θα είναι πολλές! Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι οι αποχωρήσεις προσώπων θα είναι ελάχιστες και οι προσθήκες ενδιαφέρουσες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Σμαράγδα Αδαμοπούλου (Κούλα) θα φύγει για σπουδές στο εξωτερικό ενώ στη δεύτερη σεζόν δεν θα βρίσκεται ούτε ο τηλεοπτικός Τόλης- Νικόλας Αγαπίου. Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιώργος Νούσης, Γωγώ Μπρέμπου, συνεχίζουν με το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις να είναι μεγάλο. Να σημειωθεί ότι στην αρχή του νέου κύκλου, το κοινό θα δει τον Μεμά (Γιάννης Βασιλώττος) να φεύγει για την Γερμανία αλλά θα επιστρέψει στη συνέχεια.

Στο πρωταγωνιστικό καστ θα προστεθεί και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός εισβάλλει στη δεύτερη σεζόν της σειράς εποχής, που θα προβληθεί από τον Σεπτέμβριο. Ο Δημήτρης θα έχει έναν ρόλο-κλειδί, που θα κάνει τη ζωή του Ντίνου (Αργύρης Πανταζάρας) πολύ δύσκολη. Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί έναν πλούσιο επιχειρηματία, ο οποίος αποφασίζει να ανοίξει πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και θα γίνει ανταγωνιστής του Ντίνου. Να σημειωθεί ότι οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Πώς τελείωσε ο πρώτος κύκλος

Η Αμαλία συναντάει τη Μιράντα έτοιμη να της πει την αλήθεια πριν από τον γάμο… Θα καταφέρει να το κάνει; Η Ειρήνη, μετά την αποκάλυψη του Αποστόλη στον Γιάννη ότι είχαν ένα παιδί, αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τον Αριστείδη. Θα μπορέσει εκείνος να διαχειριστεί ένα τέτοιο μυστικό;

Ο Πάρης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο Αποστόλης επιστρέφει στο σπίτι του με τη συγκατάθεση της Ολγας… Η Πιπίτσα ανακοινώνει στον Μάρκο ότι θα φύγει από το σπίτι του μετά τον γάμο του Ντίνου και της Μιράντας. Ο γάμος του Ντίνου και της Μιράντας έφτασε και όλοι καταφθάνουν χαρούμενοι να γιορτάσουν μαζί τους…

Ενα απρόσμενο συμβάν όμως θα καταστρέψει τη χαρά τους.

Τι θα γίνει με Βικτώρια και Αποστόλη στον δεύτερο κύκλο;

Η Βικτώρια βρίσκεται στη φυλακή και θα συνεχίσει να βρίσκεται αντιμέτωπη με τον νόμο, τα εγκλήματά της. Άλλωστε, ήταν αυτή που έσπρωξε την αδελφή της, Αντιγόνη, από το μπαλκόνι κάτι που γνωρίζουν μόνο δύο άνθρωποι, η ίδια και ο γιος του κηπουρού, που δουλεύει στους Μπουραντάδες. Ο τελευταίος δεν θα κρατήσει για πολύ το στόμα του κλειστό και οι ανατροπές θα είναι πολλές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν και οι εξελίξεις που αφορούν στον Αποστόλη. Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον «Παράδεισο» να παίρνει φωτιά και να γίνεται στάχτη. Μέσα στο μαγαζί, όμως, την ώρα της φωτιάς ήταν και ο Αποστόλης όπως ανακοινώνει ο Γιαμμαλής σε όλους.

Ο Πάρης με την Όλγα διαλύονται, καθώς -παρά τις κακές σχέσεις που είχαν μαζί του- ήταν ο πατέρας του και ο άντρας της. Κάποια spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν τον Αποστόλη όμως να την έχει «γλιτώσει» και να ετοιμάζει το επόμενο σχέδιό του.

https://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ