Γιουλ: «Στον τελικό απέναντι μία πραγματική ομάδα»

"Στόχος είναι να κερδίσουμε την Κυριακή"

Την αξία του Ολυμπιακού αλλά και την ικανοποίηση για τη διαδρομή της Ρεάλ Μαδρίτης έως τον τελικό της Euroleague, εκεί που αύριο θα βρεθεί απέναντι στους «Ερυθρόλευκους» του Γιώργου Μπαρτζώκα, υπογράμμισε ο Σέρχιο Γιουλ με δηλώσεις που  έκανε στα μικρόφωνα της υπηρεσίας ροής DANZ:

 «Είμαστε χαρούμενοι, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Στόχος είναι να κερδίσουμε την Κυριακή και θα έχουμε απέναντι μια πραγματική ομάδα», είπε για τον Ολυμπιακό.  

«Πρέπει να εκτιμήσουμε πολύ τη διαδρομή μας, ειδικά φέτος με τόσες δυσκολίες», τόνισε για να συνεχίσει:

«Όταν η μπάλα καίει, αν τη δώσεις στον Σέρχιο (Ροντρίγκεθ), ξέρεις ότι κάτι καλό μπορεί να συμβεί. Οι δυο μας, μαζί με τον Ρούντι (Φερνάντεθ), προσπαθούμε να πιέσουμε όλη την ομάδα για να πετύχουμε νίκες σαν σήμερα», συμπλήρωσε ο 36χρονος Σέρχιο Γιουλ που χθες  πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Euroleague σε Fianl-4, σημειώνοντας πέντε πόντους στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα , φτάνοντας τους 196 και ξεπέρασε κατά δύο (194) τον άλλοτε σπουδαίο Αμερικανό, Τζέι Αρ Χόλντεν που είχε φορέσει τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της ΑΕΚ.

 Ο Σέρχιο Γιουλ είχε αγωνιστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό το 2013 στο Λονδίνο και το 2015 στη Μαδρίτη. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ