Πέρασε από το Βόλο και μόνη πρώτη η ΑΕΚ!

Η Ένωση παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη και σοβαρή στον Βόλο και επικράτησε πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 0-1 (το γκολ ο Πινέδα), παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο στόχος επετεύχθη για την ΑΕΚ. Μετά το μεγάλο «διπλό» στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (0-1) η Ένωση ήθελε να κάνει το «δύο στα δύο» με τον Βόλο. Να πατήσει κορυφή και να περιμένει τα αποτελέσματα από το «Βικελίδης» και το «Καραϊσκάκη».

Και έτσι έγινε... Παρά τις πέντε απουσίες κυρίως αμυντικά, λοιπόν, η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε στο «κιτρινόμαυρο» Πανθεσσαλικό που θύμιζε OPAP Arena με δεδομένη την παρουσία 8.000 φίλων της στις εξέδρες.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 9', αλλά στη συνέχεια δεν έθελξε με την απόδοσή της απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν ξεμύτισε στο πρώτο 45λεπτο. Ο Βόλος έστησε... πούλμαν και περίμενε. Έμενε έτσι μέσα στο παιχνίδι απέναντι σε μία ΑΕΚ που δεν μπορούσε να φτιάξει ευκαιρίες και αρκούνταν στις ανακτήσεις της μπάλας και απλά στην κυκλοφορία της.

Στο β' ο Βόλος ανέβασε κάπως τις γραμμές απέναντι σε μία ΑΕΚ που είχε αρκετές ημιτελείς ενέργειες και συνεργασίες, ενώ υπήρχαν διαστήματα που δεν έβγαζε και ένταση. Έτσι το ρευστό 1-0 έδινε δικαίωμα στους οικοδεσπότες να ελπίζουν έχοντας δύο καλές στιγμές με Κάτσε (51') και Ντέλετιτς (64'). Η ΑΕΚ, από την άλλη, προσπαθούσε σπασμωδικά για το 2ο γκολ σε φάσεις τύπου Πινέδα στο 54', Λιβάι Γκαρσία (69'), Αραούχο (77') και Τσούμπερ (82'). Εν τέλει το 1-0 που διαμορφώθηκε από το 9', έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.

sdna.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ