Ξεκίνησε ο «πόλεμος» της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα – Χαμός με… σπόντες και καρφιά

 

Πριν… καλά ξεκινήσουν να προβάλλονται και οι δύο εκπομπές ξεκίνησε, όπως όλα δείχνουν, ο «πόλεμος» του Γιώργου Λιάγκα με την πρώην σύζυγό του και μέχρι πέρσι συμπαρουσιάστριά του Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά, η οποία πήρε την απόφαση το καλοκαίρι που πέρασε να πει «αντίο» στον ΑΝΤ1 και να συνεχίσει να λέει «καλημέρα» στους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ήταν αυτή που έριξε την πρώτη βολή…

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαιώθηκε και από το τρέιλερ, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα ξεκινάει στις 09:40, δηλαδή δέκα λεπτά νωρίτερα από την αντίστοιχη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι -σύμφωνα με τις πληροφορίες- ότι η Φαίη Σκορδά θα ασχολείται στην αρχή της εκπομπής της με τα ίδια κοινωνικά θέματα, με τα οποία ασχολούνται και στο «Πρωινό». Έτσι, θέλει να έχει ένα «γεμάτο» δεκάλεπτο τηλεοπτικού χρόνου ούτως ώστε να προλαβαίνει να παίζει τις ειδήσεις πρώτη!

Ουσιαστικά, μέχρι η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα να ξεκινήσει και να πει τα θέματα της επικαιρότητας η Σκορδά θα έχει ήδη θέσει την δική της ατζέντα και θα έχει δώσει τα δικά της αποκλειστικά.

Οι σπόντες του «Πρωινού»

Μάλιστα, αυτό δεν το άφησαν ασχολίαστο στο «Πρωινό» αφού η Δούκισσα Νομικού, κατά τη διάρκεια της σημερινής πρεμιέρας, είπε στον Γιώργο Λιάγκα «δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10, δεν θα το αντέχω…»

Δεν αποκλείεται αυτό το σχόλιο να είναι μια έμμεση αναφορά στην κίνηση αυτή της Φαίης Σκορδά να ξεκινάει νωρίτερα την εκπομπή της.

Τα καρφιά της Φαίης Σκορδά

Σα να… το ήξερε η Φαίη Σκορφά και ενώ το «Πρωινό» βρισκόταν στον αέρα, κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας της εκπομπής.

Το όνομα της εκπομπής αυτής; «Πρωινό μας». Αν σας θυμίζει κάτι είναι ο τίτλος της εκπομπής του ΑΝΤ1, όμως αφαιρέθηκε το «Το» για να μην παραπέμπει στην αντίστοιχη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ενώ προστέθηκε το «μας» στο τέλος.

Ένα ακόμα χτύπημα από την Φαίη Σκορδά στους πρώην συνεργάτες της κι ενώ ακόμα η σεζόν δεν πρόλαβε να ξεκινήσει καλά – καλά.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ