Ο Κ. Μάρκου μαζί με Τσίπρα στην περιοδεία της Πάτρας

Οι παραγωγικές τάξεις και η νεολαία της Αχαΐας υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνομίλησε εκτεταμένα με εκπροσώπους τους. Τον Πρόεδρο συνόδεψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κώστας Μάρκου, ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Σία Αναγνωστοπούλου δεν κατάφερε να βρίσκεται παρούσα λόγω ασθένειας.

Οπως τονίζεται σε ανακοίνωση από το πολιτικόγραφείο τουκ. Μάρκου:

"Στο επίκεντρο της επίσκεψης τέθηκαν τα προβλήματα της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης και του κινδύνου της κοινωνικής συνοχής στον οποίο οδηγείται η χώρα μας. 

Όπως τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο Κώστας Μάρκου, σε κάθε αφορμή κατά την σημερινή περιοδεία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία αυτήν την περίοδο οφείλονται στην απουσία αποτελεσματικής διαχείρισης από την Κυβέρνηση και ειδικά από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

 Η ανταπόκριση από τον κόσμο που ήρθε σε επαφή μαζί τους, ήταν η ευχή να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές, ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω καταστροφική πορεία που συνεπάγεται ο τρόπος που κυβερνάται ο τόπος. Όπως σχολίασε σήμερα ο κος Μάρκου σε ραδιοφωνικό σταθμό, η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση  στην χώρα μας ξεκίνησε πριν ενσκήψει ο πόλεμος στην Ουκρανία, τα αποτελέσματα του οποίου ακόμα δεν έχουν αποτυπωθεί. Τούτου δοθέντος, εστίασε στην ανάγκη που υπάρχει να αλλάξουν άρδην οι πολιτικοί συσχετισμοί". 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ