Επίθεση με βιτριόλι: Ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέλαβε την υπεράσπιση της 35χρονης - Τι του είπε - ΒΙΝΤΕΟ

«Μου είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση»

Ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου έκανε γνωστό πως η οικογένεια της κύριας ύποπτης για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, του ζήτησε να εκπροσωπήσει την 35χρονη.

Συνελήφθη η 35χρονη για την επίθεση με το βιτριόλι - Ένα ακόμα άτομο στο "κάδρο" της ΕΛ.ΑΣ - ΝΕΟΤΕΡΑ

«Απευθύνθηκε στο γραφείο μου η οικογένεια και τα αδέρφια της μέλλουσας να προσαχθεί - όχι ακόμη κατηγορούμενης - θα λάβει την ιδιότητα εφόσον ασκηθεί δίωξη από την εισαγγελία και μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπισή της», ανέφερε αρχικά ο κ. Κεχαγιόγλου.

Επίθεση με βιτριόλι: Ο γάμος, το αίτημα στο facebook και η εμμονή - Οι "παράλληλοι" βίοι θύματος και δράστιδας

Στη συνέχεια ο ποινικολόγος τόνισε: «Αποδέχθηκα, αλλά μένει να υπάρξει και η τυπική ανάθεση της εντολής σε μένα από την ίδια ενώπιον του ανακριτή, εφόσον ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών».

Αιτωλοακαρνανία: Συντοπίτισσες θύμα και φερόμενη δράστιδα της επίθεσης με το βιτριόλι - Το tempo24.news στα χωριά τους - Τι δηλώνουν οι κάτοικοι - ΦΩΤΟ

Σε ερώτηση για το αν έχει έρθει σε επαφή με την 35χρονη ο κ. Κεχαγιόγλου είπε: «Μίλησα μαζί της τηλεφωνικά και μου είπε ότι δεν έχει καταθέσει και ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Όταν μιλήσω μαζί της και δω τη δικογραφία τότε θα έχω να πω περισσότερα».

Επίθεση με βιτριόλι: Τι κατέθεσε ο σύντροφος της βασικής υπόπτου

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ