Πάτρα: Ποια ξενοδοχεία δεν λειτούργησαν σήμερα - "Το τηλέφωνο δεν χτυπά"

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ TEMPO24.NEWS Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ PATRA PALACE

Η πολυπόθητη 1η Ιουνίου μπορεί να ήρθε και μαζί της το άνοιγμα των ξενοδοχειακών μονάδων, όμως φαίνεται πως για την Πάτρα τα νέα είναι δυσάρεστα, καθώς από την πρώτη κιόλας ημέρα επαναλειτουργείας καταγράφησαν "απώλειες".

Ειδικότερα γνωστά ξενοδοχεία της Αχαϊκής Πρωτεύουσας σήμερα δεν άνοιξαν, καθώς τα λειτουργικά έξοδα σε συνδυασμό με τον μηδενικό αριθμό επισκεπτών δεν επιτρέπουν την επιστροφή στην κανονικότητα. Ένα από αυτά είναι και το "Patra Palace".

Ο ιδιοκτήτης του κ. Γιαννάτος, μιλώντας στο tempo24.news περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί μετά την καραντίνα "Δεν χτυπά το τηλέφωνο. Τα έξοδα για να ανοίξουμε είναι τεράστια. Δεν υπάρχει ούτε μια κράτηση. Το άνοιγμα για την επιχείρηση το προσδιορίζουμε για τις 20 Ιουνίου", επισημαίνοντας πως όλα αυτά βέβαια θα κριθούν από το ενδιαφέρον για κρατήσεις. 

Ο κ. Γιαννάτος μάλιστα ανέφερε πως "Όσο μικρά ξενοδοχεία έχουν ανοίξει, έχουν προχωρήσει σε αισθητή μείωση των τιμών προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες". Στην πλειοψηφία τους προκειται για οικογενειακές επιχειρήσεις, όπου τα έξοδα είναι μικρότερα από ότι για μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

Στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή σήμερα παρέμειναν κλειστά τα εξής ξενοδοχεία:, Patras Palace, Porto Rίο, MOXY, Achaia Beach και Smart Hotel

Υποτονική η κίνηση και το "ΑΣΤΗΡ", το οποίο καθ' ολη τη διάρκεια της καραντίνας λειτούργησε ώς το μοναδικό ξενοδοχείο στη Δυτική Ελλάδα, μετά τη σχετική υπουργική απόφαση..

 

Διαβάστε επίσης