Πάτρα: Έρχονται βροχές και καταιγίδες σήμερα -Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Βροχερός θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη , σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, για την Πάτρα και την γύρω περιοχή. Τις πρωινες ώρες προβλέπται συννεφιά , ενώ από το μεσημέρι και μετά θα υπάρχουν βροχές και το βράδυ καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25-30 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα δυτικά και τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, με βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά κυρίως ηπειρωτικά και στα ορεινά της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Στερεάς και πιθανόν της Θεσσαλίας περιμένουμε την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018. Τα φαινόμενα στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και πιθανόν στα ορεινά της Πελοποννήσου, ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 24 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 25 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 22 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα (στα ανατολικά τμήματα της Λέσβου και της Ρόδου η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη).

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες ισχυροί 6 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια, με νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, με εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ