Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Αχαΐα και Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

ανακοινωση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων τρεις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μικροποσότητα ηρωίνης.

- Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

- Χθες το πρωί, στην Επαρχιακή οδό Οινόης  - Πύργου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα νάιλον σάκο, που περιείχε οκτώ αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 7.200 γραμμαρίων.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου  δράστη για κατοχή μεγάλης  ποσότητας ναρκωτικών ουσιών,  η οποία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

- Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο 66ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος της Ρίγανης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 26 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 9,8 γραμμαρίων.

- Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο 6ο χιλιόμετρο της Περιμετρικής Ναυπάκτου, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή  του και κατασχέθηκε ένας πλαστικός τρίφτης, μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ