Ηλεία: Προφυλακίστηκε ο 49χρονος για την υπόθεση κοκαΐνης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 49χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα 1 Απριλίου από τη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου, καθώς στην οικία του εντοπίστηκαν περισσότερα από 250 γραμμάρια κοκαΐνης και 115 γραμμάρια κάνναβης.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε την Τρίτη ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας, η οποία και διέταξε την προσωρινή του κράτηση με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Απολογούμενος για την κακουργηματική δίωξη για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών που του έχει απαγγελθεί, αρνήθηκε ότι εμπορεύεται ναρκωτικά και υποστήριξε πως οι ποσότητες που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία του προορίζονταν αποκλειστικά για προσωπική του χρήση.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν αποδεκτοί και διατάχθηκε η προφυλάκισή του.

Η σύλληψή του ήταν αποτέλεσμα αξιοποίησης πληροφοριών των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, σύμφωνα με τις οποίες ο 49χρονος κατέχει και διακινεί ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες αποκρύπτει στην οικία του, σε περιοχή της Ηλείας.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του κατασχέθηκαν 262 γραμμάρια κοκαΐνης σε διάφορες μορφές, 115 γραμμάρια κάνναβης, ένα πιστόλι (replica) και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

patrisnews.com

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ