Λιμάνι Πάτρας: Τα αποτελέσματα της επιχείρησης εκκένωσης των δύο άτυπων καταυλισμών μεταναστών στη σύσκεψη υπό τον Τζανέτο Φιλιππάκο: "Δεν σταμάτησε το πρόβλημα, το παρακολουθούμε στενά" -ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

οι δηλώσεις του γγ

Τα πρώτα αποτελέσματα της επιχείρησης απομάκρυνης των 611 περίπου μεταναστών από τους δύο άτυπους καταυλισμούς σε ΑΒΕΞ και Λαδόπουλο στην Πάτρα, συζητήθηκε σε σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών υπηκόων τρίτων χωρών και παράτυπης μετανάστευσης Τζαννέτο Φιλιππάκο που ήρθε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πάλι στην Πάτρα. 

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί, στο νέο λιμάνι της Πάτρας.

Σε αυτή συμμετείχαν ο Γενικος Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ο Προέδρος του ΟΛ.ΠΑ. Νικόλαος Κοντοές, ο Γενικός Περιφερειακός  Αστυνομικός Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς και στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

 

 

Ο κ. Τζανέτος μεταξύ άλλων είπε ότι δεν σταμάτησε το πρόβλημα, τονίζοντας ότι το παρακολουθούν στενά, αναφερόμενος στη συνεργασία των εμπλεκόμενων υπηρεσιών. 

Ακούστε τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα:


 

 

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΑΡΑΤΟΥ 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ