Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Η Σταυρούλα Νικολάου δεν αναγνωρίζει την προσωρινή διοίκηση - Υπογράφει ως πρόεδρος! "Δυναμιτίζεται" το κλίμα μια ημέρα πριν την τελική απόφαση του δικαστηρίου

συνεχίζεται το σήριαλ

Με αυτή την επιστολή το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Χρήστου Χριστόπουλου, εκδότη της ιστορικής εφημερίδας ΓΝΩΜΗ της Πάτρας.

Στην επιστολή της η διοίκηση του ΕΚΠ αναφέρεται στο ήθος και την ακεραιότητα του εκλιπόντος, τονίζοντας ότι έφυγε ένας "υπηρέτης της Δημοκρατίας". Μόνο που την επιστολή υπογράφει ως πρόεδρος η Σταυρούλα Νικολάου η οποία σύμφωνα με την τελευταία απόφαση του δικαστηρίου, στο οποίο προσέφυγαν τα μέλη του ΕΚΠ, έχει αποφασίσει τη σύνθεση προσωρινής διοίκησης. Σύμφωνα με αυτή τη σύνθεση η απερχόμενη πρόεδρος του κέντρου και απλό μέλος. Η προστριβή αλλά και η σημερινή κίνηση του απερχόμενου προεδρείου, φαίνεται να μην οδηγεί σε πράσινο φως σε ότι αφορά τις εκλογές για τη νέα διοίκηση, που έχουν γίνει πλέον αντικείμενο δικαστικής διαμάχης.

Στο μεταξύ αύριο 18 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα για τον ορισμό προσωρινής Διοίκησης στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας,η οποία θα οδηγήσει το Εργατικό Κέντρο στην προκήρυξη και διεξαγωγή των εκλογών για την επόμενη Διοίκηση.

Αυτή την στιγμή η προσωρινή διοίκηση που έχει οριστεί από το δικαστήριο, μέχρι την τελική εκδίκαση, ασκεί καθήκοντα προώθησης μόνο διαχειριστικών και λειτουργικών ζητημάτων.

 

Διαβάστε επίσης