Στην Πάτρα ο Σταύρος Θεοδωράκης για περιφερειακή συνάντηση στελεχών

Στην Πάτρα θα βρίσκεται σήμερα Σάββατο ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος έχει προσκαλέσει όλα τα μέλη των όμορων περιοχών (Αίγιο, Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Πύργο) σε μια περιφερειακή συνάντηση που έχει οριστεί για τις 18:00 το απόγευμα στο KIng George Hall, στην Πλατεία Γεωργίου.

Η επίσκεψη Θεοδωράκη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας κατευνασμού των πνευμάτων που οξύνθηκαν μετά τα εκλογικά αποτελέσματα και συνεχίστηκε με την προσέγγιση του χώρου του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις και στην περιοχή της Αχαϊας. 

Στις 59 υπογραφές αυτών που ζητούν από την επομένη των εκλογών νέα ηγεσία και αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές φιγουράρουν αυτές των Πατρινών  Ανδρέα Κοσμάτου, Ελένης Κουρούβανη, Ανδρέα Οικονομόπουλου, Ελευθέριου Σπετσιέρη και Θανάση Χριστόπουλου, αλλά και των Αιγιαλέων Νίκου Κορδά, Αναστασίας Πετρίδη, Ανδρέα Κοντόπουλου, Αργυρής Αντωνοπούλου και Ελένης Παπαδοπούλου , που ανεβάζουν τον αριθμό των Αχαιών διαφωνούντων με την «γραμμή» Θεοδωράκη στους 10.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Σάββατο  θα υπάρξει δυναμική παρέμβαση από την πλευρά αυτών των στελεχών

Έρχεται το Σάββατο στην Πάτρα ο Σταύρος Θεοδωράκης- Τον περιμένουν "προπονημένοι" οι Αχαιοί που ζητούν νέο αρχηγό- Τα ερωτηματολόγια που άναψαν νέες φωτιές

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ