Lamda για Ελληνικό: Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε

Έτοιμη για την εκκίνηση του έργου στο Ελληνικό δηλώνει η Lamda Development, ΛΑΜΔΑ+0,69% μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της Οδυσσέα Αθανασίου.

«Η καινοτομία, η εξωστρέφεια και οι διεθνείς συνεργασίες παραμένουν οι βασικές μας αρχές για να πετύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Αθανασίου, με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας.

Όπως πρόσθεσε, «σε αυτή την κατεύθυνση είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το εμβληματικό έργο του Ελληνικού, το οποίο θα συμβάλλει σε σημαντικό βαθμό στην ανάπτυξη της χώρας, καθιστώντας την επενδυτικό, τουριστικό και πολιτισμικό προορισμό, δημιουργώντας δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας άμεσα καθώς και το μεγαλύτερο παράκτιο μέτωπο στον κόσμο».  

Η εταιρεία κατέγραψε νέο ρεκόρ κερδοφορίας το εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2017.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Lamda, η λειτουργική κερδοφορία των τριών εμπορικών κέντρων, (EBITDA), κινήθηκε ανοδικά παρουσιάζοντας αύξηση 11,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2016 και ανήλθε σε 35,7 εκατ. ευρώ, κυρίως λόγω της εξαγοράς του υπόλοιπου ποσοστού 50%  του εμπορικού κέντρου The Mall Athens. Χωρίς την πραγματοποιηθήσα εξαγορά, η αύξηση θα ήταν 2,2%.

Τα συνολικά ενοποιημένα λειτουργικά αποτελέσματα (EBITDA) του ομίλου προ αποτιμήσεων ανήλθαν σε 30,1 εκατ. ευρώ καταγράφοντας αύξηση 12,7% σε σχέση με το ενιάμηνο του 2016.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ