Αχαΐα: Άσβεστη η ελπίδα για τον Χρήστο Γεωργακόπουλο - Τρίτη ημέρα αγνοούμενος

ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την οικογένεια και τους συγγενείς του 70χρονου Χρήστου Γεωργακόπουλου, από το Σανταμέρι Αχαΐας η τύχη του οποίου αγνοείται από το πρώι της περασμένης Τετάρτης, όπου τα ορμητικά νερά "επνιξαν" τη Δυτική Αττική. 

Ο άνδρας για τρίτη ημέρα σήμερα, συγκαταλέγεται στη λίστα των ονομάτων των αγνοουμένων. Η ελπίδα παραμένει άσβεστη στους οικείους του. Λεπτό προς λεπτό, ώρα με την ώρα, περιμένουν μια πληροφορία, μια είδηση για την τύχη του ανθρώπου τους.

Ο 70χρονος με καταγωγή από το Σανταμερί Αχαΐας, ζούσε στην Αθήνα. Ήταν εργολάβος οικοδομών παντρεμένος με έναν γιο. Τα ξημερωμάτα της Τετάρτης, στις 4 το πρωί, ξεκίνησε μαζί με ακόμα άτομα, για κυνήγι την μεγάλη του αγάπη! Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στην οικογένεια του, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινα οι κυνηγοί, ήρθε "αντιμέτωπο" με τη ορμή του χειμάρρου, στα ορεινά της Μάνδρας. Οι σκηνές που ακολούθησαν συγκλονιστικές και ταυτόχρονο εφιαλτικές με για την παρέα.

Στην προσπάθεια τους να σωθούν, κάποιοι από αυτούς ανέβηκαν στα δένδρα. Ο 70χρονος Χρήστος, πήγε να σώσει τα σκυλιά του, τα αγαπούσε πολύ, ήταν η ζωή του, δηλώνει συγκλονισμένος στο tempo24.gr, ο γαμπρός του, Πρόεδρος της Τοπική Κοινοτήτας Σανταμερίου Χρήστος Φωτόπουλος ."Ήξερε πολύ καλά εκείνα τα μέρη" προσθέτει 

Σοκαριστική ήταν η εικόνα που βρέθηκε το αυτοκίνητό του, "είχε κοπεί στη μέση", περιγράφει ο κ. Φωτόπουλος.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ