Ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης εφοριακού: Μου είπε ότι δεν έχει σχέση με το έγκλημα

στον Realfm 97,8:

"Ο πατέρας δεν συσχετίζεται επ' ουδενί με το έγκλημα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του" επεσήμανε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του Κώστας Ζέμπερη, πατέρα της 33χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β' νεκροταφείο, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

Ο κ. Λύτρας σημείωσε ωστόσο ότι "δεν το θεωρώ σωστό από την πλευρά μου, σαν δικηγόρος, πριν τελειώσει η έρευνα της αστυνομίας να αρχίσω να κάνω σενάρια για το τι έχει συμβεί, για το ποιος είναι ο δολοφόνος".

Σχετικά με το γεγονός ότι ο Κώστας Ζέμπερης δεν είπε από την πρώτη στιγμή ότι βρισκόταν έξω από το νεκροταφείο το απόγευμα της δολοφονίας της κόρης του, ο κ. Λύτρας απάντησε: "Στην αστυνομία το είπε, το ήξεραν κι άλλοι ότι είχε περάσει από εκεί. Το ότι του διέφυγε να το πει στους δημοσιογράφους δεν το θεωρώ και τόσο τραγικό για να γίνει θέμα".

Ο δικηγόρος σημείωσε επίσης ότι χθες με δική του εντολή ο πατέρας της 33χρονης έφυγε από την πίσω πόρτα μετά την κατάθεση του στην αστυνομία. Τόνισε επίσης ότι ο πελάτης του δεν έχει κληθεί να ξανακαταθέσει.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ