Κίνδυνος να μείνει εκτός Μουντιάλ η Αργεντινή του Μέσι!

μετα την ισοπαλια με την βενεζουελα

Νέα αποτυχία για την Αργεντινή, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βενεζουέλα στο «Monumental», έτσι με δύο αγωνιστικές να απομένουν στα προκριματικά της ζώνης της Νοτίου Αμερικής, παραμένει εκτός της 4άδας που οδηγεί στα τελικά!

Ένα αποτέλεσμα που την φέρνει στην 5η θέση και πλέον κινδυνεύει όχι απλά να μην πάρει την απευθείας πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά να μην βρεθεί ούτε στην 5η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Θα έπρεπε να είναι το πιο εύκολο ματς, εντός έδρας με τον ουραγό, αλλά ο Χον Μουρίγιο της Κασίμπασα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 50′ και το μόνο που κατάφερε η παρέα του Μέσι ήταν να ισοφαρίσει στο 54′ με αυτογκόλ του Φέλτσερ προ του Μάουρο Ικάρντι.

Η Αργεντινή παραμένει 5η και ας προσπέρασε αρχικά τη Χιλή που ηττήθηκε στη Βολιβία (1-0), καθώς το Περού νίκησε στο Εκουαδόρ με 2-1 και απ’την 6η θέση ανέβηκε στην 4η!

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Μαστσεράνο, Φάσιο, Οταμέντι, Γκουίντο Πισάρο, Μπανέγα, Ακόστα, Ντι Μαρία (25′ Ακούνια), Μέσι, Ντιμπάλα (63′ Μπενεντέτο), Ικάρντι (75′ Παστόρε).

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Φαρίνιες, Βίκτορ Γκαρσία, Τσανσελόρ, Βιγιανουέβα, Φέλτσερ, Χούνιορ Μορένο, Φιγκέρα, Γιανχέλ Ερέρα (77′ Κολίνα), Χον Μουρίγιο, Σέρχιο Κόρδοβα (89′ Χοσέ Βελάσκες), Ροντόν (82′ Χοσέφ Μαρτίνες).

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ