Ιάσων Φωτήλας: Ο Πρωθυπουργός πρέπει άμεσα να απομακρύνει τον κ. Δρίτσα

Η τοποθέτηση του Αχαιού βουλευτή μετά την εμπλοκή με την cosco

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας του Ποταμιού, στην εκπομπή του KONTRA Channel «KONTRA 24» με το δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο, το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουνίου.

Η COSCO αναφέρεται σε ανατροπή των συμφωνηθέντων με την ελληνική κυβέρνηση. Αυτό το παραδέχτηκε ο κ. Δρίτσας και ουσιαστικά είναι σαν να λέει ότι «προσπαθήσαμε να τους κοροϊδέψουμε, αλλά αφού το κατάλαβαν, θα τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας». Εάν η κυβέρνηση πίστευε ότι η συμφωνία έχει προβλήματα, έπρεπε να αντιδράσει από την αρχή και να μην υπογράψει τη Σύμβαση. Αυτή η συμπεριφορά είναι δείγμα πολιτικού τυχοδιωκτισμού και δημιουργεί αρνητικό κλίμα για τις επενδύσεις.

Ο φόβος που δημιουργεί η στάση της κυβέρνησης απέναντι στους επενδυτές δε βοηθά στην ανάπτυξη που τόσο έχει ανάγκη η Ελλάδα. Η έλλειψη ανάπτυξης θα έχει ως αποτέλεσμα τον «κόφτη», δηλαδή περαιτέρω κόψιμο μισθών και συντάξεων.

Τα νούμερα του πρωτογενούς πλεονάσματος είναι κατά βάση πλαστά – αφού δε γίνονται πληρωμές- καθώς και τα νούμερα της ανεργίας – αφού το πλήθος των πολιτών είναι ωρομίσθιοι και προσωρινά απασχολούμενοι.
Για πρώτη φορά παρατηρούμε κυβέρνηση και αντιπολίτευση στο ίδιο κόμμα- σαν να έχουν μοιραστεί ποιοι θα το «παίζουν» κυβέρνηση και ποιοι αντιπολίτευση.

Η βασική αιτία που ο μέσος Άγγλος ψήφισε το Brexit ήταν το μεταναστευτικό.

http://topotami.gr/o-prothipourgos-prepi-amesa-na-apomakrini-ton-k-dritsa/

Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα στην ιστοσελίδα: https://www.youtube.com/watch?v=_nx_1ByfmPM&feature=youtu.be

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ