Πάτρα: Ξεσηκωμός κατά του ασφαλιστικού από το ΠΑΜΕ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συλλαλητηριο σήμερα το πρωϊ στην πλατεία Γεωργίου-Το απόγευμα στο μπλόκο της Αχαγιάς

Κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις του το ΠΑΜΕ ενάντια στο ασφαλιστικό, με συλλαλητήριο ποπυ πραγματοποίησε σήμερα το πρωϊ στην πλατεία Γεωργίου. Επόμενος στόχος είναι η μαζική συμμετοχή στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, με τη συνδρομή δεκάδων πρωτοβάθμιων σωματείων, Επιτροπών Αγώνα, Λαϊκών Επιτροπών και φορέων από τις σύμμαχες δυνάμεις.

Το παρόν στο συλλαλητήριο έδωσε και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Το ΠΑΜΕ χαρακτηρίζει  "αντιασφαλιστικο έκτρωμα" την ασφαλιστική μεταρρύθμιση "που έφερε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τις νέες δραστικές μειώσεις σε όλους τους συνταξιούχους, την διάλυση  των επικουρικών, το  τσάκισμα του ΕΚΑΣ μέχρι την οριστική κατάργηση του. Χτυπούν ενιαία όλους τους εργαζόμενους, νυν και μελλοντικούς συνταξιούχους, τη νεολαία! Μειώνουν τις αναπηρικές συντάξεις! Ενιαία κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ από τη σκοπιά των συμφερόντων του κεφαλαίου σφάζουν στο  γόνατο την ασφάλιση μας. Το νομοσχέδιο αυτό αν δεν αποκρουστεί, θα είναι  έγκλημα διάρκειας που θα αφήσει βαθιές πληγές στη ζωή της εργατικής-λαϊκής οικογένειας.

Αποφασίστηκε να απαιτήσουμε όλοι με μια φωνή να μην φτάσει το έγκλημα στη βουλή" τονίζει χαρακτηριστικά 

Το κάλεσμα του ΠΑΜΕ συνάντησε ζωηρή ανταπόκριση. Το συλλαλητήριο της πλατείας Γεωργίου εξελίχθηκε σε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Πατήστε εδω για να δείτε την πορεία

Εξάλλου οι οργανωτές κάλεσαν τους συγκεντρωμένους να δώσουν δυναμικό παρόν στο μπλόκο της Αχαγιάς.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ