Αχαΐα: "Μπλόκο" στην Πατρών - Πύργου από τους αγρότες την Τετάρτη

τι αποφάσισε η συντονιστική το βράδυ της Δευτέρας

Δυναμική παρουσία στους δρόμους αποφάσισαν οι αγρότες της Αχαΐας. Η συντονιστική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι του κλαδου από όλα τα χωριά της Αχαΐας, αποφάσισε να παρατάξει τα τρακτέρ στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας (φανάρια).

Σύμφωνα με την απόφαση του οργάνου, τα τρακτέρ θα παραταχθούν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι και στις δύο κατευθύνσεις της εθνικής οδού. Όπως εξηγεί στο tempo24.gr το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Νίκος Ζαφειρόπουλος, σκοπός των αγροτών είναι να κάνουν δυναμική παρουσία αλλά να μην ταλαιπωρήσουν τους οδηγούς στην εθνική οδό. 

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό, το φορολογικό και τον άδικο, οπως αποκαλούν, φόρο στο κρασί. Σύμφωνα με τον κ. Ζαφειρόπουλο, τα τρακτέρ των αγροτών της Αχαΐας θα παραμείνουν στον κόμβο επ αόριστον. "Αυτή τη φορά είμαστε αποφασισμένοι. Δεν θα φύγουμε από εκεί αν δεν δικαιωθούμε", συμπληρώνει ο κ. Ζαφειρόπουλος προσθέτοντας ότι οι κινητοποιήσεις της Αχαΐας θα συμπλεύσουν με αυτές που γίνονται πανελλαδικά και ανάλογα με τις αποφάσεις του Πανελλήνιου συνδικαλιστικού οργάνου. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ