Πάτρα: "Μάγεψε" ο Καρυοθραύστης στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου

στα πλαίσια του κύκλου εκδηλώσεων "Παγκόσμια κληρονομιά για τα παιδιά"

 Το Ινστιτούτο Διαπολιτισμικών Σχέσεων στα πλαίσια του κύκλου εκδηλώσεων "Παγκόσμια κληρονομιά για τα παιδιά" παρουσίασε  με μεγάλη επιτυχία  το μαγικό μιούζικαλ για παιδιά «ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ», τρεις παραστάσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 26 και 27 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.
Μια μουσική περιπέτεια που μας μάγεψε όλους, ήταν η διασκευή του πιο γνωστού Πρωτοχρονιάτικου παραμυθιού του Χόφμαν με συμμετοχή του παιδικού χορευτικού συγκροτήματος της Ένωσης «Σογιούζ» της Πάτρας, της Σχολής Μπαλέτου "Όλγα Μαράντη" από το Αίγιο και των πατρινών ηθοποιών και τραγουδιστών.
Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, το περιβάλλον πραγματικά εύθυμο, με αποτέλεσμα οι παραστάσεις να αποσπάσουν πολύ θετικά σχόλια και εντυπώσεις. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, με πολλά τραγούδια, κλασική και σύγχρονη μουσική, κλασικό μπαλέτο και μοντέρνους χορούς. Υπέροχες ερμηνείες, εντυπωσιακές στολές των ηθοποιών και χορευτών και καλή διάθεση των θεατών συντέλεσαν το απόλυτο συνδυασμό για να δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο εορταστικό περιβάλλον.
Το Ινστιτούτο Διαπολιτισμικών Σχέσεων στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά από το "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ − ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ", στα παιδιά του ιδρύματος ΣΤΕΓΗ PLUS και του Ε.Κ.Α.ΜΕ Αιγίου να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν αυτές τις εκδηλώσεις του.
Πρέπει να τονιστεί ότι οι παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν με φιλανθρωπικό σκοπό για την στήριξη συλλόγων, σωματείων, ευπαθών ομάδων πληθυσμού και ιδρυμάτων παίδων.
Με τη σειρά του, το Ινστιτούτο θα ήθελε να ευχαριστήσει τους υπέροχους θεατές που τίμησαν με τη παρουσία τους και όλους τους συντελεστές που βοήθησαν να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος παραστάσεων.
Σας ευχόμαστε το νέο έτος να δώσει σε όλους υγεία, αγάπη και ευτυχία. Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας και θα προσπαθήσουμε οι εκδηλώσεις φιλανθρωπικού και πολιτιστικού χαρακτήρα για παιδιά, που διοργανώνει το Ινστιτούτο Διαπολιτισμικών Σχέσεων να γίνουν θεσμός, γιατί όσο υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη, ο κόσμος γίνεται καλύτερος...
 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ